sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Flunssan kynsissä

Iskihän se flunssa sitten tännekin kyntensä, vaikka luulin säästyväni siltä. Oon altistunut jo monta kertaa flunssapöpölle, enkä oo sitä mitenkään yrittänyt edes varoa, tulee jos on tullakseen, ja tulihan se. Senhän nyt voi saada vaikka ruokakaupasta, että ei siltä voi välttyä. Toivottavasti tää on pikkupöpö eikä sellainen megaluokan, mikä mulla viimeksi oli joskus alkuvuodesta muistaakseni. Silloin iski (monen vuoden jälkeen) kuumekin ja olin ihan poissa pelistä viikon päivät. Astmaatikolla se helposti änkeytyy keuhkoputkiin ja sitten tarvitaan kunnon tropit. Nyt on vielä riittänyt ahkera niistäminen ja kuumien troppien kittaaminen. Sitruuna ja hunaja on päivän sana. Inkiväärikään ei olisi pahitteeksi, mutta lähde nyt sen takia täältä perämetsästä kauppaan. Onneksi vielä sentään jaksaa puikkoja heilutella.

T rakastaa mätiä ja kun mä rakastan T:tä, niin tein hänelle pieniä mätileipiä. Alla Realia, sitten smetanaa, punasipulia ja päälle tuhdisti mätiä. Näissä on nyt kirjolohen mätiä. Hyviä kuulemma olivat. Itse en ole mädin ystävä, mutta maistoin sentään. Aamiaisella T söi vielä loput mädit paahtoleivän kanssa.
Mä sainkin sitten eilen illalla herkku-illallisen. Valkosipuli-mustapippurituorejuusto-kermaperunoita, porsaan filettä ja ai että oli hyvää. Kyllä T on loistava kokki. Onneksi se oli eilen, koska nyt on nenukka niin tukossa etten olis kunnolla maistanut ja se olis kyllä ollut harmi.
T on saanut tässä kesän-syksyn aikana kahdet sukat, kaksi pipoa ja nyt oli vuorossa tossut, kaksin kappalein tietysti, toiset omaan kotiin ja toiset jäi tänne mun luokse.
Lankana Dale garnin Dale Hegre + valkoinen hahtuva (Pirtin) ja harmaa hahtuva omasta lampaasta. Tuplapaksuiset niin kestää pidempään ja on ainakin lämpimät.
Meidän S-marketista saa näköjään tämmöisiä turilaita. Viiru rakastaa niiiiin kaikkia kasseja ja niihin on aina tungettava vaikka ei ihan mahtuiskaan.

4 kommenttia:

  1. Ihanat tossut. Pikaista paranemista niin nähdään jo keskiviikkona.

    VastaaPoista
  2. Ai kiitos :) Saas nähdä miten sen keskiviikon käy, pää on täynnä räkää, mutta voihan tässä joku ihmeparantuminen tietysti tapahtua. Kovasti mielelläni olisin kyllä tulossa, mutta katsotaan nyt.

    VastaaPoista
  3. Ihmeparantuminen on nyt ihan pakollinen tapahtuma. Eikä sitä ihan vimosen päälle tarvii olla.
    Oikeita rakkausleipäsiä:)
    Viiru kassissa näyttää ihan normikokoiselta, ei ikinä uskois jättiläiskissaksi.

    VastaaPoista
  4. Heh, no itse asiassa mulla on kyllä ihan suht pirteä olo tänään, kun nukuin viime yön hyvin, edellinen olikin aika surkea. Kyllä mä itse varmaan jaksaisin tulla, mutta jos toiset ei tykkää/pelkäävät tartuntaa. Joo nää oli rakkausleipiä ;) Jos ton kassin olisi nostanut ilmaan, niin varmasti olisi pohjasta mennyt läpi Viirulainen ;D

    VastaaPoista