lauantai 9. huhtikuuta 2016

Keväinen blogimiitinki

Tiistaina oli toinen blogimiitti Ogelin Lankamaailmassa, jonne sain kutsun toistamiseen. Vähän meinasi jo hätä tulla, että miten sinne pääsen kun auto ei ole kunnossa, mutta onneksi ystävä riensi hätiin ja vei mut sinne ja toi kotiinkin :) Siellä oli taas niin piristävää käydä. Heti kättelyssä ojennettiin skumppalasi käteen ja vaikka en nyt mikään suuri skumpan ystävä olekaan, niin tajusin että hei, mähän voin sen ottaa kun mulla on kyyti ;) Ensin taideterapeutti kertoi taas mielenkiintoisia asioita, tällä kertaa muodoista ja niiden vaikutuksista. Sitten markkinointipäällikkö kertoi kevään uutuuksista ja että ottavat valikoimiin jatkossa myös vähän luksuslankoja. Ja saatiinhan me pikkupurtavaa joka maistui kyllä. Lopuksi meille jaettiin tuotekassit ja saatiin taas kaikkea kivaa. Sen jälkeen sai tehdä ostoksia ja olisi ollut se vapaamuotoisen seurustelun osuus, mutta yllättäen kaikki muut poistuivat paikalta paitsi minä ja Kristiina jäi sitten mun seuraksi ettei mun tarvinnut yksin olla. Koska tilaisuus oli klo 18:00-20:30 niin mähän olin tilannut kyydin hakemaan vasta 20:30. Ei viimeksi porukka noin sukkelaan kotiin singahtanut. No voihan tietysti olla jotain pakollista menoa, mutta ei kai nyt kaikilla sentään...
Lankamaailman väki
Markkinointipäällikkö Elina Urmas

On se hyvä kun langoissa on jo varoitukset nykyään ;)
Tuotekassin sisältö
Ja sitten tein vähän ostoksia. Lima-lanka tulee tossutarpeiksi. Ostin yhdet Zing-pyörötkin ja täytyy sanoa, että ovat todella miellyttävät käpälissä kuten Zing-sukkiksetkin.
Sokerina pohjalla....myynnissä on rajoitetun ajan Debbie Blissin aivan ihanaa lankaa, mä jätin langat ensin hautumaan, mutta palasin lopulta takaisin hipelöimään näitä. Kai mullakin saa olla joskus vähän jotain luksusta elämässä vaikka köyhä oonkin. Näistä tulee mulle pusero! Toivottavasti ymmärrän ohjeen, mulla kun on niiden kanssa usein suuria vaikeuksia.
Kiitos Lankamaailman väelle jälleen mukavasta illasta :)

12 kommenttia:

  1. Jep, kiva ilta oli paljon taas uusia lankoja tullut/tulossa. Sitä kumista Home Spa -lankaa ei kyll tulis mieleenkään ostaa mutta kai sekin kohteensa löytää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se aina piristävää kun tulee uutuuksia. Se sukkalanka oli aika jännä. Musta se Home Spa -lanka tuntu inhottavalta hyppysissä, mutta jokaiselle jotakin.

      Poista
  2. Ihania uutuus lankoja. Home Spa on jo neulottu ja luksuslanka 6 karat lähti just puikoille. Kyllä sullekin luksusta kuuluu. Upean langan ostit. Kiva kun sait kuljetuksen ja pääsit mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kivoja uutuuksia. Sä oot sit nopee! Mä en tykännyt yhtään sen Home Spa -langan sormituntumasta, mutta makujahan on monia ja se on hyvä että on tarjontaa :) Mä en aio potea minkäänlaista huonoa omaatuntoa vaikka ostinkin kalliit langat, se on aivan ihana lanka!

      Poista
  3. Voi että, miten tollaseen miittiin pääsee??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä vaan tiedä. Mulle tuli sähköpostiin kutsu syksyllä ja nyt taas keväällä. Osa porukasta oli eri kuin syksyllä, mutta en tiedä millä perusteella kutsun sain. Tai siis syksyllä Elina Urmakselta kun asiaa tiedustelin, niin sanoi että teki vähän salapoliisityötä löytääkseen mielenkiintoisia blogeja, heh. Olin mä aika yllättynyt :D

      Poista
  4. Oi, ihana, että Sinut kutsuttiin ja pääsit osallistumaan Lankamaailman blogitapaamiseen! Voit olla otettu. :)
    Olet ostanut ihastuttavia lankoja! ❤ Ja mahtavaa, että seuranasi oli Kristiina loppuun asti. Kuulostaapa vähän epäkohteliaalta, että muut lähtivät heti lahjakassit saatuaan.
    Minä olin eilen Tampereen Lankamaailman neuletapaamisessa ensimmäistä, mutten viimeistä, kertaa. Oli tosi mukavaa!
    Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä oon tosi otettu. Tunnen olevani suorastaan etuoikeutettu kun tuollaista osuu kohdalle :)
      Langat on kyllä ihan huiput. Kristiina oli kyllä tosi ystävällinen kun jäi mun seuraksi. Niin mustakin se tuntui vähän töykeältä, että heti kun on lahjan saanut voi lähteä, mutta toki ymmärrän jos on jotain pakollista menoa, eihän sille sitten mitään mahda. Ai Tampereellakin on Lankamaailma! Luulin että vaan Helsingissä ja Oulussa, mä oon pudonnut ihan kelkasta ;) Kyllä näissä neulemiiteissä on yleensä mukavaa :)

      Poista
    2. Tampereen Lankamaailman neuletapaamisia on kerran kuukaudessa. Tiedot löytyvät heidän kotisivuiltaan. Sittenhän Tampereella on ainakin myös Kerän neuletapaamisia liki joka lauantai. Siellä olen sattunut käymään/lankaostoksille joskus samaan aikaan, mutta koskaan en ole rohjennut liittyä joukkoon tai sitten ei ole ollut mahdollisuutta jäädä olemaan.
      Ihania kevätpäiviä!
      Sari

      Poista
    3. Hyvä että sielläkin on Lankamaailman liike :) Kerässä on hirveän pienet tilat kyllä, kun kävin siellä niin siellä istuttiin kuin kanat orrella... Kiitos, samoin sinne :)

      Poista
  5. Oli kiva nähdä. Itsellä ainakin oli hoppu laittamaan lapsi nukkumaan, olisi kyllä ollut hauska jäädä pidemmäksikin aikaa. Tuo luxustweed oli kyllä lumoavan kaunista, jouduin itse jättämään ne muille tällä kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin :) Ymmärtäähän sen jos ei ole mahdollisuuksia jäädä loppuun saakka, mutta kyllä varmasti osa porukasta olisi ainakin voinut jäädä.
      Ja aivan ihana lanka tää on neuloa, oli pakko aloittaa viikonloppuna sitä tikuttamaan, en pystynyt vastustamaan pidempään!

      Poista