tiistai 22. marraskuuta 2016

Shoppailua ja makuja & pikkujoulut

Meillä oli 12.11. shoppailu-reissu Forssaan neljän naisen voimin. Olipa virkistävä reissu. Ensin käytiin vähän alusvaateostoksilla, joista kuvia ei tänne tule, joku yksityisyys pitää ihmisellä olla. Sen jälkeen käytiin ihanassa kaupassa, jonne mä vonguin päästä. Oon nähnyt sen monesti Teen kanssa ohi ajettaessa, mutta eihän se Jäärän kutkale sinne ole suostunut mun kanssa lähtemään. Puodin nimikin on niin ihana, "Hushållska", sisustus- ja lahjatavaraliike ja on siellä vähän vaatteitakin. Pentikin tuotteita on myös myynnissä. Mun henki lähes salpautui ovesta sisälle astuessani. Jähmetyin siihen paikkaan. Enkä nyt edes yhtään liioittele. Myyjätär oli oikein mukava ja myöhemmin paikalle tupsahti toinenkin. Jos rahaa olisi ollut enempi käytössä, niin olisihan sieltä tarttunut varmaan yhtä jos toista mukaan, mutta ostin vaan kattauskynttilöitä, punaisia koska kohta on joulu.
 
Myyjätär suositteli meille ruokapaikaksi lähiruokaan erikoistunutta ravintola Vispilää ja sinnehän me nälkäiset sitten suunnattiin. Toiset söivät maksaa, joka oli myös todella hyvää (sain maistaa) ja mä söin pippuripihvin joka oli ihanaa. Jälkkäriksi otin creme bruleen ja sekään ei tuottanut pettymystä. Sinne on mentävä toistekin. Ehkäpä joskus Jäärän kanssa... 
 
 
Sokerina pohjalla...lankaa! Tiina sanoi mulle kun odotettiin liikennevalojen vaihtumista "tuolla on joku Lankapiste". MISSÄ?!? Mä käännyin tietysti salamana ympäri ja olihan siellä käytävä. Liike ei kyllä ollut kummoinen, aika sekava eikä mitenkään viihtyisä. Jos vertaa vaikka Snurreen tai Lentävään lapaseen, niin ei voida puhua edes samana päivänä. Myyjä selitti mulle langoista vähän oudosti, mulle tuli sellanen olo kuin mä en tietäisi langoista mitään. Hintoja ei juuri ollut esillä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta ja myyjä ei niitä muistanut, vaan piti aina tarkistaa jostain. Hankalaa. En olisi ehkä ostanut mitään kaikkien näiden myyntipuheiden jälkeen, mutta löysin vihdoin ja viimein Noron Silk gardenia jota oon etsinyt pitkään. Ostin kolme kerää ja maksoin itseni kipeäksi. Glup.
Sitten hypätään ihan muihin aiheisiin. Viiruhan antaa yleensä mun lankojen olla ihan rauhassa, mutta joskus se antaa kerälle runtua oikein kunnolla. Tässä yllätin herran sellaisesta puuhasta.
Viime perjantaina 18.11. oli Katjun luona ilmeisesti perinteeksi muodostuneet pikkujouluneulenyyttärit, joissa mä olin vasta toista kertaa. Työpaikan pikkujoulut mua ei jaksa kiinnostaa, mutta näitähän ei voinut jättää väliin. Aivan ihana tunnelma ja ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. 
 


Meillä oli hauska leikki, lahjan ryöstö, josta en ollut aiemmin kuullutkaan. No se hauskuushan tietysti loppui siihen, kun mä olisin saanut aivan täydellisen lahjan, kaulakorun jossa roikkui silmukkamerkkejä ja vieläpä enkeli-silmukkamerkkejä. Sehän oli kuin tehty just mulle :D Tässä on kaunis paketti jonka sisällä se lahja oli, itse lahjan unohdin kuvata.
Vaan kuinkas sitten kävikään, Marsu tuli ryöstöretkelle ja vei mun ihanuuden. Leikistä ei saa suuttua ja yritin nieleskellä itkua, sain kuitenkin Marilta lohdutukseksi yhden enkelin, jonka voi laittaa riipukseksi. Kyllä se auttoikin ja minä ryöstin sitten itselleni tällaisen lahjan. Uusi hauska parkkikiekko tuli tarpeeseen vanhan risan tilalle.
Kiitos Katju juhlien järjestämisestä ja kutsusta <3 Ja kiitos mukana olleille mukavasta seurasta :)

8 kommenttia:

  1. Aikas kivan oloinen kauppa. Tuollaisia pieniä sisustuspuoteja on syntynyt aika tiuhaan nyt, ehkä porukat on kiinnostuneet laittamaan koteja näteiksi.
    Jaa, perinteisesti oon noilla nyyttäreillä ollut vaan eipä enää kutsu käynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi ihana kauppa, oikein viihtyisästi asetettu tavarat esille. Tuolla oli kyllä kaikenlaista astioista lähtien.

      Poista
  2. Minulle tuli nälkä kun katselin noita ruokakuvia. Pakko mennä jääkaapille, vaikka ei tähän aikaan saisikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehhee! Seuraavassa postauksessa tulee lisää ruokakuvia, kun vaan ehtisi sen tekemään..ehkä tänään illalla, en kyllä mene lupaamaan. Taitaa mun blogi muuttua ruokablogiksi ;)

      Poista
  3. Tuo Noro lanka on vaan nii ihanaa. MUlla on siitä äitini tekemät sukat ja ovat lempparit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin kerran jotain ohuempaa sukkaversiota tms. ja aloitin sukat, mutta en tykännyt neuloa, täytyy kokeilla joskus eri puikoilla. Mutta tätä oli kyllä kiva neuloa ja tekele on jo valmiskin, kunhan saisi blogattua ;D

      Poista
  4. Nyt joulukuvat kehiin ja blogivuosi päätökseen;)
    Mukavia loppuvuoden päiviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eh, ei mulla juuri joulukuvia ole, otin joulun vaan rennosti enkä kuvaillut mitään. Blogivuosi piti saada päätökseen joo, mutta kuinkas sitten kävikään. En mä jaksa enää stressata. Tää blogi päivittyy kun päivittyy, tai sitten ei päivity ;D

      Poista