maanantai 26. elokuuta 2013

Alisa

Eilen meille muutti uusi lauman jäsen, Kainuun harmas -tyttönen Alisa. Alisa on niin suloinen. Vielä vähän ujostuttaa uusi paikka ja sen eläimet sekä ihmiset. Eiköhän Alisa kotiudu pian. Muut lampaani ovat Suomenlampaita, vaikka Kainuun harmaita on tosin ollut aiemminkin.
Laitoin Alisalle muista tytöistä vähän erikseen heinää, että saa syödä rauhassa. Toiset kun tuppaavat yleensä vähän jahtaamaan uutta tulokasta. Ei tosin enää niin paljon kuin eilen.
Eilen tytöt karitsoineen palasivat kotiin kaupunkilomalta Espoosta. Voi miten lapset olivat kasvaneet! Tässä Sokru karitsansa Iriksen kanssa, Iris on melkein emänsä kokoinen! Ovat kuin majakka ja perävaunu, koko ajan Iris seuraa Sokrua tai kulkee rinnalla :) Keskellä näkyy Särmästä puolet...rouvalla syömäpuuhat kesken näemmä. Tervetuloa kotiin lammakset, kyllä teitä jo olikin ikävä!

9 kommenttia:

 1. Onpa uusi tulokas söpö.
  Jaana

  VastaaPoista
 2. Jaana: No niin on, tosi lutuinen tapaus!

  VastaaPoista
 3. Red Dragon: Onhan nämä sellasia halinalleja ;)

  VastaaPoista
 4. Tanja: Alisa on mun mielestä ihan Siirin näköinen ja välillä vahingossa kutsunkin sitä Siiriksi ;D

  VastaaPoista
 5. Söpöjä pikkuveijareita! :) Olen uusi SNY-parisi, koetan vähän kartoitetalla mitä pakettiin laitetaan ;) t. Sny

  VastaaPoista
 6. Susi: Hei SNY! Kivaa kun mullekin löytyi sit pari, ekan parin jätettyä mut heti kättelyssä :( Ja kiitos e-kortista :)

  VastaaPoista
 7. Heippa! Joo, tuo parisi oli aiempi parini - kiukutti itteäni myös hänen tuollainen käytös.. Mutta eiköhän tämä tästä nyt suttaannu ;) postia on tulossa lähipäivinä! T: Sny

  VastaaPoista