tiistai 3. syyskuuta 2013

Onni-poika

Tässä poseeraa Suomenlammaskaritsa Onni, ikää kohta 5 kk. Onni on tosi suloinen ja kesy, tulee välittömästi rapsutuksia kerjäämään kun menen pässilään. Kaikkia lampaita kun ei voi pitää niin osa on myytävä. Toivottavasti Onni löytää hyvän kodin, ei näin kivaa kaveria laittaisi mielellään pakastimeen...

Onneksi nämä ihanat kaverit tuovat paljon iloa elämään. Sunnuntaina koin taas surun hetkiä... Onnin Maija-sisko menehtyi :(  Uuhet ja karitsat tulivat viikkoa aiemmin kesälaitumilta kotiin ja kahtena viimeisenä päivänä olivat saaneet reilusti kauraa ja sain tietää tämän vähän turhan myöhään. Lampaat kestävät huonosti äkkinäisiä ruokavalion muutoksia ja varsinkin iso annos kauraa pysäyttää herkästi mahan toiminnan. Niin kävi sitten Maijalle, eläinlääkärinkään toimet eivät Maijaa pelastaneet. Mutta onni onnettomuudessa, että vain yhdelle kävi niin, tilanne voisi olla se, että kaikki viisi olisivat olleet kuoleman kielissä...se suru olisi ollut jo liikaa kestettäväksi. Pari päivää tässä on mennyt itkua tihrustaessa, nyt alkaa onneksi jo vähän helpottaa.

Onni-lammas poseeraa :)

2 kommenttia:

 1. Huh... olipa luettavaa :(

  Iso kiitos pehmoisesta kirjeestä, palaillaan tuonnempana taas asiaan ;)

  Se kirje ei kyllä ollut sinun kannalta reilu ..... Iso ja lämmin kiitos sinulle avusta :)

  VastaaPoista
 2. Aikku: Kyllä tässä on ollut viime aikoina surua ja murhetta, mutta kyllä tämä tästä taas iloksi muuttuu. Toivottavasti.

  Oli se reilu...antamisen ilo on paras ilo :)

  VastaaPoista