perjantai 6. maaliskuuta 2020

Viime kesä se vaan jatkuu...

Ei näitä kai enää montaa ole rästissä.

19.7.2019 kävin rakkaan ystävän luona kylässä ja se oli sitten mukava päivä. Juotiin teetä, syötiin hyvin, vaihdettiin kuulumisia ja tehtiin tietysti käsitöitä. Heillä oli uusi grilli millä grillaattiin ulkona. Vähän raclette-grillin tyyppinen, muttei kuitenkaan ihan. Hyvää oli, kiitos siskoseni :)



Kokkola 23. - 24.7.2019.

Äiti on asunut lapsena mm. Kokkolassa, jonne Viipurista lähdön jälkeen parin mutkan kautta päätyivät. Äiti ei ole käynyt Kokkolassa sitten sieltä lähdön ja oli jo pari kesää puhunut, että haluaa vielä päästä Kokkolaan kun omin jaloin pääsee liikkeelle. Siellä me sitten etsittiin kaikki asuintalot joissa äiti oli asunut ja vanhan kirkon piha, kirkkohan oli joskus palanut ja sen tilalle rakennettu moderni versio, mutta piha sentään oli vielä entisensä rautaketjuaitoineen. Vesitorni oli myös paikoillaan ja koulu jota äiti oli käynyt ensimmäiset kouluvuodet. Majoituimme hotelli Nukkumatissa joka oli kiva paikka, vaikka kuuma meillä oli huoneessa. Ja kun Kokkolassa oltiin, pitihän sitä poiketa Paapiin myymälässä ostamassa vähän kangasta :)


Kiva että näitä vanhoja mainoksia on vielä jäljellä.

Vesitorni

koulu

27.7.2019 Katjulla oli ompelulanit ja se oli myös kiva päivä. Ihana piha oikein inspiroi ja olihan meillä kaikenlaista hyvää syötävää myös, niistä jäi kuva ottamatta.


Meillä oli rautaiset hermot omaava opettaja joka ei väsynyt mun loputtomiin kysymyksiin. Kiitos Eija-Riitta :) Sain myös kivan mekon kaavan, piirsin kaavan ja leikkasin kankaan, mutta en ehtinyt enää ommella aika riensi niin vauhdilla. Eija-Riitta sen näppärästi sitten ompeli. Jäi harmittamaan kun en voi nyt sanoa, että olen itse sen mekon ommellut ja kun olisi päässyt kokeilemaan saumuria ekaa kertaa elämässä, mutta sain kuitenkin kivan mekon, esittelen sen ehkä seuraavassa postauksessa. Sen verran jäi harmittamaan, että piti sitten kotona surauttaa lyhyt kesähame kun kangasta jäi sen verran. Ja se on tässä.

Seuraavaksi tuleekin taas postaus saaristosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti