sunnuntai 9. elokuuta 2020

Miniloma Kokkolassa

Mulla oli pari päivää kesälomaa 6. - 7.7. ennen varsinaista lomaa ja lähdettiin tytöt kolmessa polvessa Kokkolaan. Oltiin siellä viime kesänäkin, mutta eri kokoonpanolla. Kokkola on kyllä kaunis ja sopivan pieni kaupunki. Kävimme vohvelikahvilassa, mutta vohveli ei ollut mitenkään ihmeellinen makuelämys. Paikka kyllä ihan viihtyisä.



Kahvilakäynnin jälkeen käveltiin vielä Kokkolan kauniita katuja ristiin rastiin. Tässä Meri kadunkulmassa. 
Yövyimme Sokos-hotellissa joka oli ihan viihtyisä, mitä nyt sängyt hieman korkeat ja huteran tuntuiset. 

Aamupalan jälkeen lähdimme shoppailemaan ja löytyihän Kokkolasta lankakauppojakin :) Ensin kävimme Taito-shopissa josta löysin edullista lankaa huovutustöihin ja aivan ihania helmiä jotka olivat puoleen hintaan! Näistä tulee mulle jossain vaiheessa koruja :D 

Ja sitten se toinen lankakauppa, oi mitä ihanuuksia! 

En se minä ollut, se oli Liinu-lankahamsteri. Kun kotona esittelin mun aarteita niin Tero sanoi, että Liinu jää seuraavalla kerralla kotiin kun tuhlasi niin paljon, hihhih! 

Siellä oli myös tämmöinen erittäin osuva huoneen taulu! 

Kiitos äiti ja Meri kivasta reissusta!

4 kommenttia:

  1. Maltillisethan nuo ostokset on ja eikös huovutuslanka maksa itsensä sitku tuotteena sen myyjäisissä myyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo ja olihan ne alessa. Myyn mitä myyn, välillä myyjäisten saalis jää olemattomaksi, mutta onpahan tarveita mistä tehdä.

      Poista
  2. Oi nuo Scheepjesit on tosi herkullisia, slurp..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ne on! Ja se mitä kuulin, että on tosi kivaa virkattavaa niin pitää kyllä paikkansa. Aivan ihana lanka! Eikä uskoisi näppituntumalta, että on lähes puuvillaa, on niin villan tuntuista, sellaisen pehmoisen villan :)

      Poista