maanantai 3. kesäkuuta 2013

Merin lakkiaiset

Meillä oli lauantaina kauan odotettu päivä, tytärlapsen ylioppilasjuhlat, kolmen vuoden suuri urakka on nyt siis saatettu päätökseen. Meri nautti olostaan kun sai vastaanottaa vieraita ja ruusuja sylin täydeltä :) Mä olin leiponut kaksi iltaa ja yhden kokonaisen päivän, eli perjantaina oli aikamoinen urakka ja lauantaina piti herätä taas 5:30 kakkuja koristelemaan ym. viime hetken säätöä. Leipomuksista piti ottaa kuvia, mutta eihän siinä hötäkässä ehtinyt ja sitten kun olisin ehtinyt, oli ne jo syöty. No pääasia että kelpasi. Kuvia en ehtinyt muutenkaan kauheasti napsia, mutta onneksi kamerat räpsyivät siihen malliin, että varmasti tuo päivä on ikuistettu :) Ja tuleehan ne kuvaamon viralliset kuvatkin jossain vaiheessa. Eilen olin niin raato etten jaksanut tätä päivitystä tehdä ja nyt kun jaksan ja ehdin, ei kamera suostu jostain syystä yhteistyöhön. Ei vaan lataa koneelle kuvia, pah! Täytyy yrittää huomenna uudemman kerran. Tämä on samalla "koepostaus" osaanko käyttää tätä bloggeria ;) Tuntuu niin oudolta vuodatuksen jälkeen käyttää, mutta ehkä se tästä kun harjoittelee. 

Edit: No niin, nyt kamera suostui yhteistyöhön ja sain lisättyä kuvatkin.
Edit.2. Vielä yksi kuva lisätty :)

Tässä Meri, tuore ylioppilas.
 Tässä valtava määrä isoja kauniita ruusuja. Niitä on vielä toinenkin maljakollinen.
Sunnuntaina peräti vartin ehdin köllötellä riippukeinussa ja oli pakko ikuistaa se hetki. Tältä näkymä siis näytti kun makoilin keinussa ja katselin kohti taivasta :)
Meri sai tietysti muitakin lahjoja, pääasiassa tosin rahalahjoja, mutta tämä upea liina oli ihan pakko kuvata. Tämä tuli loppuviikosta postilaatikkoon, Kristiina oli neulonut jälleen kauniin liinan, mullehan näitä pikkuliinoja on häneltä tullut useampi, mutta tässä suuressa liinassa onkin ollut melkoisesti työtä. Kiitos Kristiina :)


9 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut sekä tyttärelle että äidille!
  Nuo on niitä elämäm ilon aiheita :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Aikku! Olihan se saavutus josta äitikin voi olla ylpeä :)
  Olit muuten eka joka kommentoi tänne :D

  VastaaPoista
 3. Onnea tuoreelle ylioppilaalle!

  Kuusenkerkkäsiirapin teko on helppoa, joskin vaatii muutaman tunnin aikaa. Googlemttamalla saa ohjeita. Sen parempaa yskänlääkettä ei ole!

  VastaaPoista
 4. Huopis: Kiitokset :) Jassoo, täytyy sitten ajan kanssa tutkia tuota kuusenkerkkähommelia, kiitos vinkistä :)
  Tanja: Kiitos kiitos :D

  VastaaPoista