lauantai 2. toukokuuta 2015

Ystävää tapaamassa

Maanantaina olin rakkaan ystävän luona kylässä, menin jo puolilta päivin ja olihan se taas melkein pimeää kun kotiin lähdin. Äitini sanoi aiemmin "pitääkö siellä aina olla niin kauan", no mutta kun aika suorastaan lentää kun on hauskaa, niin mihin se pari tuntia nyt riittää, ei mihinkään! Me tuttuun tapaan syötiin ja neulottiin ja taas syötiin. Sinikan luona ei edes ehdi tulla nälkä kun on jo seuraava lautanen edessä, huh. Ensin piti heti istua ruokapöytään, oli suussa sulavaa sienikeittoa ja sämpylöitä, sitten syötiin kanaa ja kalaa kasvisten ja perunoiden ym. lisukkeiden kera. Sitten pidettiin vähän taukoa ja juotiin teet...herkkujen kera kuinkas muuten. Takan lämmössä oli mukava rupatella ja neuloskella. Vaihtaa oikein ajan kanssa kuulumisia kun ei oltu sitten syksyn ehditty tapaamaan.

Aivan suussa sulavaa kahta erilaista omenapiirasta, marenkeja ja herkullisia suklaakonvehteja.
Ja kun koitti ilta, piti vielä syödä ilta/yöpala, eihän sitä nyt tyhjin vatsoin voi kotiin lähteä ;)
Syntisen hyvää kanapiirasta! Lisukkeita unohtamatta.
Sinikka oli miehensä kanssa matkalla ja mä sain aivan ihanan tuliaisen! Tässä mun uus ihana T-paita, teksti ja kuva on todella osuvat :) Kiitos Sinikka valtavan ihanasta päivästä ja illasta <3

7 kommenttia:

 1. Eihän sitä keskenkään kannata pois lähteä, jos noin hyvänä pidetään =)

  VastaaPoista
 2. Sude: No sano muuta! Ja jos on mukavaa niin eihän sitä millään malttais lähteä kotiin. Kyllä täällä pässit oli jo huutaneet äänensä käheiksi, mutta oli ne sentään hengissä vielä ;)

  VastaaPoista
 3. Hieno paita. Siis mitä mitä?! Taas oot ollu herkkupöydän ääressä, ai ai. Noh, eiku kunhan keljuilen leikilläni, kyll sä tiedät.
  Eihän ne pässit nyt parissa tunnissan nälkään kuole.
  Pitääks mun lähettää sulle semmonen Bulevardi kassi?

  VastaaPoista
 4. No mähän sanoin viime postauksen lopussa, että ootas vaan kun kuulet/näet seuraavat mässäilyt ;) No ei ne pässit kuolleita olleet, mut tiedäthän sä miehet, aina valittamassa. Tytöt ei pahemmin huutele mut noi pässit on pässejä...
  Oi oi, no mut älä lähetä, mä tuun sinne hoodeille perjantaina, vai jokos sä oot lähtenyt saareen silloin?

  VastaaPoista
 5. Mä lähden perjantaina. Niitä kasseja myydään K-kaupan kassalla missä on muutkin muovi- ja paperikassit , omani ostin Hertsikan Hertta-kaupasta.1.20 euroa vain on hintakaan.

  VastaaPoista
 6. No mä arvelinkin että lähdet saareen perjantaina. Olihan siitä aiemmin puhetta, mut ei noi päivämäärät aina jää mun päähän. Mulla on lomaa niin meen perjantaina siihen sun naapuriin, mihin ne sun kämmekkäätkin meni, oli oon ihan lähistöllä. Täytyy sit kun käy kaupungissa ostaa sellanen. Bulevardi on mullekin niin tuttu kun Larussa asuessani kuljin usein 20:llä ja sehän lähti Erottajalta ja meni Bulea pitkin.

  VastaaPoista
 7. Kävimpä laittamassa sulle sähköpostia ;)

  VastaaPoista