tiistai 18. elokuuta 2015

Pukkilan puikkopäivä 2015

Yksi mun vuoden kohokohdista on Pukkilan puikkopäivä ja onneks Ilu on tehnyt siitä jo tradition. Hämmentävän paljon siellä oli tänä vuonna uusia kasvoja, lähes jokainen oli ensikertalainen. Ei meitä "konkareita" montaa ollut, kourallinen ehkä. Miten aina sattuukin sille päivälle helle! Kun 50 neulojaa ahtautuu suhteellisen pieniin tiloihin, niin kyllä siellä aina jossain vaiheessa alkaa happi loppua. Tunnelma oli tälläkin kertaa katossa jos äänekkäästä puheensorinasta jotain voi päätellä. Yleensä myyjiä on ollut mielestäni enemmän, mutta mun niukan budjetin huomioon ottaen oli hyvä ettei ollut liikaa tarjontaa. Peikonpoikaa tosin jäin kaipaamaan.

Jaana oli jälleen taattua matkaseuraa ja oli pitkästä aikaa kiva jutella oikein ajan kanssa. Ravintola Kohiseva on viihtyisä paikka. Melkein kuin olohuoneessa neuloisi. Paitsi ettei mun olohuone ole yhtä viihtyisä.
Yleensä syön puikkopäivillä salaatin ja se ei pettänyt tälläkään kertaaa. Ihana Caesar lohisalaatti, annoskin oli sopiva, nälkä lähti!
Ostin ihanaista Ilun Sinkkua, yksisäikeistä luksuslankaa. Mun niin tekisi mieli tehdä tästä Dexter, joka Ilulla olikin just tehtynä tästä langasta, mutta enkunkielinen neuleohje vähän pelottaa...no täytyy sulatella. Pienelle takintapaiselle olisi kyllä tarvetta. Ei niitä huiveja aina jaksa värkätä. Jahas, väri näyttää sitten ihan vihreältä vaikka on raikas turkoosi! Voi hyvää päivää! Saiskohan sitä otettua uuden kuvan vielä luonnonvalossa...rohkenen epäillä. No ei auta, tällä mennään.
Tässä väsähtänyt neuloja...
Kiitos kaikille mukana olleille ja varsinkin meidän pöytäseurueelle. Ilulle suurkiitos päivän järkkäämisestä.


 

2 kommenttia:

  1. Mukava päivä on ollut, luemma muillakin. Ehkä mun pitää joku kesä tuokin kokea, jotenkin vaan oon arastellu ku siell on aina vaan konkareita, vaan nyt sitt ei ollutkaaan. On se hyvä että uudetkin mahtuu joskus mukaan.
    Nyt tääll saaress on KeSä!

    VastaaPoista
  2. Siellä on aina mukavaa. Tuu ihmeessä, oothan sä muuten niin konkari :) On siellä joka kerta ollut jonkun verran uusia kasvoja, mutta ei niin paljon kuin nyt, kun valtaosa oli uusia.

    VastaaPoista