perjantai 5. heinäkuuta 2013

Viimeistä viedään!

Tänään on vika lomapäivä, eli maanantaina työt taas kutsuvat. Miten loma meneekin aina niin älyttömän nopsaan! Viime viikolla tuli tehtyä pikku pyrähdyksiä, mutta tämä viikko on mennyt visusti kotona Krouvin kyläpäiviä valmistellessa. Iltaisin oon ollut talkoissa koululla ja päivät väkertänyt kotona kaikenlaista. Viime vuonnahan kyläpäivät jätettiin väliin kun samaan viikonloppuun osui Suviseurat ja ruuhkaa oli riittämiin ilmankin. Mutta nyt siis kyläpäivät taas kutsuvat, jo kymmenennen kerran. Itsellä tosin ei ole vielä niin mones kerta, kun vasta reilu 6 vuotta sitten tänne kylälle muutin. Kyläpäivistä teen oman postauksen tietysti jälkikäteen.

Porvoo on kaunis paikka ihanine kujineen ja pikku puoteineen.


Yhdestä herkkupuodista tarttui mukaan nämä. Merille tuliainen, vaahtokarkkitikkari! Lisäksi ostin purkillisen teetä ja vanhan ajan purkkapalloja.


Piti tietysti käydä Teeteen myymälässä joka on nykyään myös vanhan kaupungin puolella. Eihän se pieni liike ollut sama kuin se entinen iso halli, valinnanvara oli pieni, mutta eipähän uponnut liikaa rahaa ;) Islanninlampaan hahtuva oli mielenkiintoinen uusi tuttavuus! Lisäksi Sirdarin kierrätyspuuvillaa ja pari kerää Fritidsgarnia Merin tossuihin. Mokomakin tossujen suurkuluttaja! Tänä aamuna olikin varhainen herätys kun piti viedä Meri kentälle, lähti poikaystävänsä kanssa Kreetalle :) Ainoa lomaviikko lapsraukalla ja sekin palkatonta.


Kyllä jotkut osaa ottaa sitten rennosti! Pekka retkottaa usein mitä ihmeellisimmissä paikoissa ja asennoissa eikä tiedä maailmanmenosta mitään.


Viirulla puolestaan on hyvinkin ahtaat paikat...nukkua nyt pesuvadissa!Eilen olin äidin kanssa perinteiseen tapaan mansikoita poimimassa. Piti olla vähän viileämpi päivä, mutta ei mennyt kuin hetki kun paarmat alkoivat pörrätä kimpussa...no pistettiin sitten vauhtia eikä kauaa siellä notkuttu. Onhan näitä kiva talvella poimia pakastimesta, vaikka ei ne enää samalle tietenkään maistu.


4 kommenttia:

 1. Lomailu on kyllä mukavaa..... tähän voisi vaikka tottua ;)

  VastaaPoista
 2. Voi Susi, mukavaa työnaloitusta sulle kuitenkin! Kelit on ainakin sua suosineet!

  VastaaPoista
 3. Aikku: Lomailu on aina mukavaa, vaikka liian lyhyeen se loppuu. Tosin mä oon hirveän lenssun kynsissä ja voi olla, että en pääsekään töihin maanantaina. Vähän noloahan se olis jatkaa lomaa saikulla, mutta jos tää tauti ei hellitä otettaan niin pakko varmaan käydä lekurin juttusilla. Mä vähän luulen, että lääkekuuri tulee jos lääkäriin menen...

  Tiina: Kelit on tosiaan suosineet vaikka aina valitetaan, että kesäkuu on huono lomakuukausi, pah!

  VastaaPoista
 4. Hei Susie!
  Blogissani on sinulle tunnustus ......

  VastaaPoista