sunnuntai 4. elokuuta 2013

4. Pukkilan puikkopäivä

Eilen oli jo perinteeksi muodostunut Ilun järjestämä Pukkilan puikkopäivä. Aiemmin olen sinne mennyt ystäväni Jaanan kanssa, mutta tällä kertaa myös Katjuska lähti mukaan. Siellä oli taas niin ihanaa, että tuntuu kuin olisi ollut ihan toisessa maailmassa :) Mielenkiintoisia esitelmiä ja paljon uusia virikkeitä. Puikkopäivää vietimme tuttuun tapaan ravintola Kohisevassa ja siellä oli kuten aina ennenkin herkullista ruokaa. Söin suussa sulavan lohisalaatin, tarjolla oli myös kanasalaattia ja lohikeittoa, kuumasta säästä johtuen en halunnut soppaa vaan pysyttelin salaattilinjalla. Palan painikkeeksi tietty kokista ;)
Succaplokki-ukkeli piti kivan esitelmän toiminnastaan ja sitä oli mielenkiintoista kuunnella.Ylimmässä kuvassa todella osuvasti kiteytetty kaikki olennainen joka pätee yleensäkin elämässä! Varsinkin tuo eka kohta osui ja upposi. Sitä negatiivisuutta kun on muhun yritetty niin kovasti istuttaa, mutta ei ole onneksi päässyt juurtumaan.

Tarttuipa matkaani sitten ensimmäinen Succaplokki-tuote, Paavo-puiccomitta :) Sukan pingottimet olisi kiva myös saada, mutta ehkä ensi vuonna... Kyllä tuo auto kerää varmasti katseita liikenteessä ;) Puiccomitan lisäksi ostin ihanan Peikonpojan Kettutyttö-avaimenperän, pari silmukkamerkkiä myös Peikonpojalta, mutta ne jäi epähuomiossa kuvasta pois.

Ja olihan tietysti Ilun kauppa auki taukojen aikana. No kuinkas siellä sitten kävikään....taisi lähteä eräältä langan osto hiukan lapasesta, ups! Lisäksi ihana rintarossi, jota oon aiemmin Ilun nettikaupassa kuolannut. Paikalla oli myös monia muita myyjiä ja erittäin hauskan esitelmän omasta työstään piti Veera Välimäki, joka valittiin vuoden käsityöläiseksi 2012. Kiitos Jaana ja Katjuska mukavasta seurasta ja suurkiitos Ilu tämän kaiken järkkäämisestä, ensi vuonna taas tavataan :D


7 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi hyvästä seurasta. Oli kyllä todella antoisa päivä.

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen jo pitkään kuolannut Succaplokin pingottimia mutta en ole vielä raaskinut, kun sukkia tulee tehtyä aika vähän. Veeran suunnittelemat neuleet on upeita, Varjon tein viime talvena ja se on ihana.

  VastaaPoista
 3. Katjuska: Kiitos :) Oli kyllä jälleen antoisa reissu, puikkopäivät ei ole vielä kertaakaan pettäneet :)

  Tepu: Mulla tulee tehtyä sukkia kyllä paljon, kuten varmaan tiedät ;) Mutta...en ole vielä raatsinut niitä ostaa, mutta joku päivä vielä... Ai teit Veeran suunnitteleman neuleen! En mä muista sellaista näheeni. Sun täytyy näyttää se kun ens kerran nähdään :) Vai onko se sun blogissa...? Veera oli ihan mahtava tyyppi :)

  VastaaPoista
 4. Blogista löytyy 6.1.2013, olet sitä kommentoinutkin :)

  VastaaPoista
 5. Eikä! On mulla hyvä muisti....täytyypä käydä uudelleen kurkkaamassa :D

  VastaaPoista
 6. Voi harmi, kun arjen tohinoissa unohdin puikkopäivät!

  VastaaPoista
 7. Minna: No voi että! Ens vuonna sitten :)
  Mä en muuten pääse enää kommentoimaan sun blogiin,
  ootko jotenkin estänyt mut vai mistähän on kyse...?

  VastaaPoista