tiistai 20. elokuuta 2013

Retki Villa Laurilaan

Perjantaina mulla oli yksittäinen lomapäivä ja vietin sen hyvässä seurassa Villa Laurilassa. Siellä pitää päästä käymään kerran tai kaksi vuodessa. Sehän on selvä ettei sieltä tyhjin käsin lähdetä ja Aulimaija sanoikin, että "sulla on varmaan vuori taas pöydällä kun sä oot niin pro", ai kun mua nauratti! No vuori tosiaankin...mutta kun alkoi hahtuvat uhkaavasti loppua ja mulla on vaan omien lampaiden harmaata ja mustaa, onhan niitä muitakin värejä olemassa... Noh, joukkoon pääsi muutama lankavyyhtikin. Yhdet lapaset on jo tehty ja yhdelle sukalle teen just kaveria. Että tarpeeseen tulivat ;) Hei hei hei...kukaan ei puhunut valmiista lapasista mitään! No ei niin, mutta kai mäkin joskus saan ostaa jotain valmista itselle, nää lammaslapaset oli ihan PAKKO saada!

Se vuori Laurilan tiskillä...

Kuva Laurilan tilan puodista. Onko se joku ihme jos ei sieltä jotain valmista mukaan lähde?!?

Olihan siellä käytävä eläimiäkin moikkaamassa. Tässä on iso nasu vaikka minipossu onkin. Se vaivautui vaan kurkistamaan oviaukosta.
Komeaakin komeampi Kainuun harmas -pässi tuli lähelle, muut kaverit pysyttelivät etäämmällä.
Kiitokset Aulimaijalle kun saimme tulla ja kiitos Jaana kivasta päivästä ja takuuvarmasta seurasta :)


2 kommenttia:

  1. Kiva päivitys :)
    Laitoin mutten sinulle äsken sähköpostia.....

    VastaaPoista
  2. Aikku: Ai kiitos :) Tässä on aika harvakseltaan ehtinyt päivitellä viime aikoina. Jahas, täytyypä kurkata mitä oot laittanut :)

    VastaaPoista