perjantai 11. lokakuuta 2013

SNY lokakuu

Eilen sain uudelta pariltani ensimmäisen paketin, mutta en ehtinyt sitä bloggaamaan. Postipaketin sisältä paljastui suuri lahjapaketti, oli kuin joulu olisi tullut! Lahjakääreen sisällä oli 2 kerää luonnonvalkoista seiska veikkaa, Pandan suklaasydämiä (joita tässä just mutustelen), iso rasia Finnamarin lämpökynttilöitä joita kynttiläfriikillä ei ole koskaan tarpeeksi, Nordqvistin teetä "Muumimamman voimajuomaa", no sitä totisesti tarvitaan ;) Lisäksi mukana oli hauska lammassukkien ohje, saas nähdä osaanko sellaiset tikutella...iiks. Korttikin oli mukana, mutta näköjään se on jäänyt kuvasta pois, minä hutilus... Kiitos SNY:ni kivasta paketista :) Tuntuu ihan oudolta, että tämä leikki just vasta alkoi ja on kuitenkin jo puolivälissä, höh. Tämä on viides SNY-syksyni peräkkäin ja olin ajatellut etukäteen jo, että ehkä tällä erää viimeinen, mutta eihän musta koskaan tiedä ;D Mukavaa syksyä sinulle salaiseni :)

 

10 kommenttia:

 1. Muhkea paketti.
  Mä en oo ollu Snyssä koskaan mukana enkä taida ollakaan. Monta pettymystä oon kuullu ja lukenu. Sitä mä en ymmärrä ku on niinku Salainen Neuleystävä, niin aina kaikissa ja kaikkien paketeissa on kaikenlaista kässään liittymätöntä sälää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ringin tarkotus oo kumminkin perimmäisenä se hyvänmielen tuottaminen ja kasata semmoinen paketti mikä toisi toiselle hyvänmielen? Susi kertoi, ettei tarvitse mitään tarvikkeita neulomiseen liittyen, joten ne voi sitten korvata jollain muulla kivalla ;)

   Poista
  2. Olen kuudetta kertaa toiminut ringin emona, ja kierrosten aikana 1-2 henkilöä jättänyt leikin kesken. Yleensä ovat ilmoittaneet syyn, miksi näin, mutta valitettavasti löytyy heitäkin, jotka eivät ilmoita mitään =/. Mutta minä olen onneksi palautteeksi saanut kuitenkin positiivista. Jos ei voida suoraan antaa negatiivista palautetta, niin sitten asia eri juttu, mutta itse olen tästä tykännyt ja kyllä minun mielestä kuitenkin suurin osa joukosta on tykännyt, koska uudestaan ja uudestaan on leikkiin lähdetty mukaan.

   Kyseessä on salainen neuleystävä joo, mutta ilmoittautumislomakkeen mukaan pystyy paketteihin laittamaan myös muutakin, mistä oma pari pitää.

   Poista
 2. Vautsi vau mikä paketti. Upea kertakaikkisesti. Nähdään pian.

  VastaaPoista
 3. Tosimuhkea on! :D Kohta pannaan puikot suhisemaan!!! Ihanaa!!

  VastaaPoista
 4. Harmi, paketti näköjään rähjääntynyt postin matkassa. Kiva, että tykkäsit! Lammassukat vaikutti haastavilta, mutta jotenki ne tuntui osuvilta ;)

  T. Sny

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä on ollut aina kiva yllätys jos mukana on muutakin kuin kässään liittyvää, kuten nyt esim. jotain herkkuja joita on kiva mutustella neuloessa ja kynttilöistä oon aina tykännyt, tietty jos nyt sitten tulee jotain sellaista mikä on ns. turhaa krääsää, niin se on sit toinen juttu. Juu mä olin laittanut ilmoittautumislomakkeeseen etten varsinaisesti tarvitse mitään tarvikkeita neulomiseen liittyen kun oon ollut "alalla" jo niin kauan että lähes kaikki tarpeellinen on hankittu. Succaplokkin sukan pingottimet tahtoisin joskus, mutta ne oli liian kalliit jotta niitä olis voinut tän ringin kautta toivoa. Parasta musta on tässä se paketin odotus ja yllätys mitä sieltä paljastuu ;D Paketteja on aina niin kiva saada.

  VastaaPoista
 6. Todella ihanan paketin olet saanut.

  VastaaPoista
 7. Sorry Susi, ei ollu tarkoitus ett sun kommenttiloota täyttyis Sny-keskustelulla. Mähän en tiedä sääntöjä ja toivomuksia yms. eli ihan näin ulkopuolisena tuli tuo eka kommenttini kirjoitettua. Ei pitäis puhua asioista joista ei tiedä mitään. Mutt en viitsi tuota kommenttiani poistaakaan kun sithän tästä tulee ihan päätön keskustelunpätkä.

  VastaaPoista
 8. Kristiina: Eihän se mitään haittaa, kiva kun tännekin tulee joskus kommentteja ;D Ja kyllä maailmaan mielipiteitä mahtuu :)

  VastaaPoista