sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Jengi koolla taas

12.10. vietettiin lankasiskojen kanssa mukavaa päivää kahvittelun ja tietysti neulomusten parissa. Oli meillä taas niin mukavaa. Vaikka en kyllä ehtinyt juurikaan neuloa kun meni aikaa Katin ongelmallisen lankavyyhdin kanssa enemmän kuin laki sallii. En ole kyllä aiemmin niin sotkuista vyyhtiä tavannut, huh. Mutta saatiin me se sentään selvitettyä ja kerittyä, kolmen naisen voimin...Terhin neuvojen säestämänä ;) No ehtiihän sitä neuloa sitten muuten ja se jutustelu on kuitenkin pääasia. Kiitos siskot käynnistä :)

Kahvipöydän ääressä...vanhan sellaisen. Sain sen just äsken myytyä ja uusi on ollut tilalla jo hetken aikaa :)
Kati ja Tiina toi näin ihanat tuomiset! Kissa-keittiöliina saa vielä odotella käyttöä, mutta koristaa kivasti keittiötä. Kiitokset vielä :)
Lisään nyt samaan postaukseen viestin jonka SNY oli lähettänyt sähköpostiini:


"Heippa ystäväiseni!
Täällä salainen neuleystäväisesi. Rupean tosissani kasaamaan ensi kuun pakettia, mutta en oikein keksi mitään. Olisiko Sinulla mitään mitä tarvitsisit? Mitä haluisit? Aiotko tehdä esim. joululahjoja itse joihin tarvitsisit tarvikkeita? :)

Olisi kiva jos vastaisit blogiisi, josta voin käydä kurkkimassa."

 Jahas, mitähän tuohon nyt vastaisi....joku Primaveran tapainen ei-kutittava lanka olisi tietysti ihanaa, mutta onhan niitä edullisempiakin, mainitsin nyt tuon Primaveran lähinnä sen koostumuksen ja tiheyden takia. Tytär just sanoi toivovansa pipoa joululahjaksi, että siitähän saisi siihen langat. Pari kerää varmaan riittää...väritoive olisi esim. joku tumma turkoosi/petrooli tai ruskea. En nyt äkkiseltään keksi muuta. Yleensä ottaen alpakka- ja merinolangat on suosikkeja ja ne uppoaa aina. Vahvuus sellanen 3-4 puikoilla neulottava. 5 vielä menee, mutta isommat alkaa olla vähän turhan paksuja. Ja ihan ohuita on niin kamalan vaivalloista/aikaa vievää tikuttaa... Toivottavasti tämä nyt selvensi asiaa...


8 kommenttia:

 1. Varmasti kivoja noi Lankasiskojen tapaamiset.
  Ai uusi pöytä, onko se niinku pienempi vai miks uusi, toihan oli ihan nyvä.
  Mulla on jotenki ollu niin kiirusta, että en oo vielä saanu aikaiseksi neuletapaamista täällä mun luona vaikk keväällä aattelin ett heti syksyllä aloitetaan, ja usein. On niin kivaa ku käy tuttuja kylässä kutimineen.
  Hyvää lokakuun loppua sulle ja kissoille ja Merille.

  VastaaPoista
 2. Kristiina: No on ne kivoja, piristää aina kummasti :) Uusi pöytä ei ole ihan uusi, tuolit vaan on uudet, mutta mulle se pöytä on uusi. Se on yhden tutun joka muutti Saksaan ja myi omaisuutensa täällä. Uusi pöytä on tosiaan pienempi, en tarvii tollasta lentokenttää kun täällä yksin oon. Merikin vaan nykyään käy kun on poikaystävänsä luona melkein kokonaan... Uusi pöytä on musta! Mikä on aika erikoinen värivalinta mulle, mutta täällä on tota puupintaa liikaa ja musta pöytä sopii hyvin takan väriin joka on siis harmaa ja vähän mustaakin siinä on. Mun mielestä koko keittiö sai ihan uuden ilmeen ja hyvä niin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia vaan tarjoiluista! Kyllä näissä lankasiskojen tapaamisissa on aina kivaa :) Puuhelmiohje on muuten jo löydetty, mutta en ole vielä ehtinyt kokeilla :)

  VastaaPoista
 4. Terhi: Ei kestä kiittää. Ainahan meillä on kivaa yhdessä :) Hieno homma, kurssia odotellessa :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos vastauksesta! Käyn tsekkaamassa paikallisen lankakaupan, mitä sieltä löytyy. Merino on vähän kiven alla täällä päin :( Mut kivaa kumminkin luvassa! ;)

  - SNY -

  VastaaPoista
 6. No eihän se välttämättä merinoa tarvii olla. Alpakkalanka on myös ihanaa mm. Ja mä voin sit itse ostaa langat tyttären pipoon, voi se olla vaikka jotain kivaa lapaslankaakin esim. Tässä ei nyt paljon ehdi tosin itselle tehdä. Se lammassukkaohje on kyllä mainio, mutta en tiedä osaanko sellaisia tehdä, ehkä teen ne valkoiset pitkät palmikkosukat jotka on olleet jo kotvan aikaa to-do -listalla...katsotaan katsotaan :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos itsellesi. Nuo tuomiset oli myös Tiinalta. Nähdään taas reilun viikon päästä.

  VastaaPoista
 8. Ai jaa, täytyypä korjata asia... Niin kohtahan me taas nähdään :)

  VastaaPoista