torstai 7. marraskuuta 2013

SNY marraskuu

Tänään töissä ollessa puhelimeen pamahti viesti...paketti saapunut postiin. No arvasinhan mä mikä siellä on kun en oo mitään tilannut mistään tms. Ja mikä paketti...OU JEE! Siis aivan huippu! Oon melkein sanaton ja sehän on jo paljon kun musta on kyse...vai mitä ystävät?!? Mutta siis joo...paketissa oli hauska pipo-ohje, jollaista en olekaan ennen nähnyt, tämä täytyy ehdottomasti toteuttaa, mielenkiintoista suklaateetä...ooo! Herkullisia lankoja, ystävänihän olikin kysellyt multa, että mitä laitettais ja sanoin, että mm. merino uppoaa aina :) No merinoa tuli, Teeteen luonnonvalkoista Saraa ja Sandnesin Lanettia. Lisäksi suuri kerä Redheartin Shimmeriä, hyvin on ystäväni lukenut mua, en tosiaan tykkää keinokuitulangoista, mutta tää kyllä vaikuttaa niin mielenkiintoiselta langalta, että ei haittaa :) (En olis kyllä uskonut sanovani noin,heh). Värit on just passelit vaikka mähän tykkään kyllä monistakin väreistä, mut nää on kivat. Kool Aid -juomajauhetta ja ohjeet, Kool Aid -värjäys on mulle tuttua ja sitä olin vasta opettamassa yhdessä kässäkerhossakin, mutta ei haittaa vaikka tulikin ohjeet. Juomajauheet olikin aika finaalissa just ton opetussession jäljiltä. 2 annospussia kaakaota, ne pääsee heti huomenna mun mukaan töihin! Sokerina pohjalla tosi hauskat "Handmade" -plakaatit jotka voi ommella valmiiseen työhön! Ööö...unohdinkohan mä nyt luetella jotain...tää paketti oli sellanen runsauden sarvi ettei mitään rajaa eikä määrää! Kiitos kiitos kiitos miljoonasti rakas SNY :D Tästä on enää vaikea pistää paremmaksi, joten mun SNY:lle tuleekin kova mietintä joulukuun paketista ;D

Lähikuva niistä hauskoista Handmade-merkeistä.




10 kommenttia:

  1. wau! Upea paketti! Ja nuo handmake-plakaatit hienoja myöskin. Ennen nähnytkään tuollaisia.
    Itse aloitin eilen tekemään tuosta RedHeart -langasta siskolleni säärystimiä 18-vuotis lahjaksi.. Ja neitihän täyttää jo tulevana päivänä 18wee.. Ei kiirettä, mutta en luvannut, että saan lauantaiksi valmiiksi.. Kun eilen sain ohjeen, minkälaiset haluaisi.

    VastaaPoista
  2. No niin on :) Täytyy sit noita Handmade-juttuja käyttää vaan harvoihin ja valittuihin neuleisiin :) Ehkä pipoon vois laittaa yhden kuitenkin :) Ai sullakin tuota lankaa, onko kiva neuloa? Näytti ainakin käteen sopivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeastaan ihan kivaa ollut tehdä säärystimiä. Neulon magic-loop -tekniikalla ja toivon, että saisin valmiiksi. Säärystimet vain on täynnä palmikkoja.. Ei niin mukavaa neulottavaa kuin esim. villaa. Menettelee, mutta nätit tulee säärystimistä.

      Poista
  3. Kiva kun tykkäsit! Täytyy myöntää, että iski vähän semmonen "tahon vielä laittaa tuota ja tätä.. vielä tätä ja tämäkin"-neuroosi kun pakettia kasasin, mutta lopputulema oli nähtävästi onnistunut vaikka se akryylilanka vähän jännitti! :)

    Itsekään en ole akryylin ystävä, mutta luulen et siitä tulee hieno pipo taikka säärystimet tai lapaset, koska se vähän kimaltaa. Sehän on nyt niin IN :)

    VastaaPoista
  4. Kyllä mä tykkäsin, tosi paljon :D Olihan se tosi ylenpalttinen, mutta ihana :) Mä luulen et piposta tulee ihan kiva, niin siis päätin jo akryylilangasta tehdä pipon ja sit niistä kahdesta muusta langasta sen pipon jonka ohjeen olit laittanut, pipoja ei ole koskaan liikaa ;) Mulla ei olekaan mitään bling blingiä, niin kohta on :) Kiitos vielä tosi paljon :)

    VastaaPoista
  5. Tämä paketti varmasti valaisee syksyn pimeyttä, kun oikein kimaltaakin! Onpa hienoja kylttejä, hieno paketti kaikin tavoin ja erityisen runsas. Sinua on hemmoteltu!

    VastaaPoista
  6. No tosiaan mua on nyt hemmoteltu oikein urakalla :) Ihanaa :D

    VastaaPoista
  7. Jopas oli monipuolinen paketti. Myssyohje näyttäis olevan Wurm, Arjan neuleet taisi jäädä ihan koukkuun tuohon malliin, ainakin monta näytti neulovan.

    VastaaPoista
  8. Kristiina: Joo tosiaan se on Wurm-pipon ohje, en oo ennen sellasta nähnyt ja näytti kyllä kivalta mallilta. Aion sen tosiaankin toteuttaa, nyt vaan pääsi ensin tämä akryylilanka puikoille ensimmäiseksi.

    VastaaPoista
  9. Onpas ihania noi handmade -merkit!

    VastaaPoista