sunnuntai 10. marraskuuta 2013

No nyt on bling blingiä!

Täytyy myöntää, vaikkakin ehkä hieman pitkin hampain, että kyllä oli kiva neuloa tätä a-k-r-y-y-l-i-l-a-n-k-a-a...jolle olen lähes allerginen...köh. Pipoksi tämä lanka halusi selkeästi ja pipoksi se pääsi. Loin silmukat perjantain ja lauantain välisenä yönä (kun olin illan leiponut Marttojen myyjäisiin), sitten lauantaina myyjäisten jälkeen auton nokka kohti lankasiskojen tapaamista joka oli vuorostaan Katjuskan luona. Oi mikä herkullinen tuoksu tuli jo ovella vastaan! Aaaah! Tarjolla oli suussa sulavia herkkuleipiä joissa oli vuohenjuustoa, valkosipulia ja viinirypäleitä ainakin...lurps! Ja päälle kokista, joka tuli tarpeeseen! Mähän sinne jäin taas melkein asumaan ja sehän kannatti...sain nimittäin isännän tekemää herkkupizzaa, NAM! Asiaan...kuulen eräiden jo huutavan, okei okei! Pipoa jatkoin lankasiskojen meetingin jälkeen kotona yöhön saakka ja tänä aamuna sainkin sen jo valmiiksi, on päätelty on...! Lankaa meni ainoastaan 49 grammaa!!! Ja ta-daa...saan toisen samanmoisen vielä jäljellä olevasta langasta...se taitaakin mennä joulupakettiin.... Niin siis se toinen pipo on jo tekeillä. Kiitokset vielä rakkaalle salaiselleni jolta tämän langan sain...en olisi itse ostanut, mutta harkinnassa on jo seuraavan kerän ostaminen, näin sitä nimittäin yhdessä kaupassa...siitä saisi jotain joulupakettiin kun on niin sutjakkaa neulottavaakin :) Ja pääsipä pipon kylkeen uusi ihana Handmade-merkkikin joka oli myös SNY:n lähettämä. Tuo bling bling ei näy kovin hyvin kuvissa, mutta langassa on just sopivasti kimalletta :)

lanka: Redheart, Shimmer
puikot: 3.5 lyhyt pyörö


14 kommenttia:

 1. Tosi komia pipo tuli. Aivan mielettömän hyvin sopii tuo Handmade-merkki reunukseen. Teit pipon kyllä tosi nopeasti. Kiitos vielä kun olit kyläilemässä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, sä olit nopee ;) Miksköhän toi kellonaika on aina noin outo! Kello on nyt 21:47 ja sä oot varmaan kommentoinut 21:44 mut tossa on 11:44, eli varmaan 23:44, outoa.
  Mustakin toi merkki sopi kivasti tohon ja väri myös. Mietin vaan et laitanko ihan reunaan vai ylemmäs, päädyin sit ylemmäs, että kun pipon laittaa päähän niin ei ota just kiinni tosta merkistä jos se olis ihan alareunassa. Kiitos vaan itsellesi hyvistä tarjoiluista ja seurasta :)

  VastaaPoista
 3. Noh siitähän tuli ihan kaunis pipo. Ei nämä nykyiset akryylilangat niin hirveitä ole, ei ne nitise ja natise niinkuin entiset. Ja nää on niin kuohkeitakin. Mä ehkä tekisin jotain mieluummin akryylistä kuin . . . tiedät mistä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, niin mustakin onnistui ihan kivasti. Totta, tää ei ollut yhtään sellasta kuin joskus nuorena oon tehnyt jostain hirveästä akryylilangasta ja tosiaan tää oli sellasta kuohkeaa ja tosi mukavaa neulottavaa. Joo tiedän tiedän ;)

  VastaaPoista
 5. Siitähän tuli erittäin kaunis pipo.

  VastaaPoista
 6. Pirtsakka pipo!!
  Ja tuo merkkihän onkin maino ilopilkku :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista :) Mä kanssa tykkäsin, että toi merkki on kuin piste I:n päälle :)

  VastaaPoista
 8. Neulekuvio on kiva, itselläni myös puikoilla juurikin tämä kuvio. Keinokuiduissa on se hyvä puoli, että sopivat villa-allergisille kuten sisarelleni. Kas puuvilla ja muut luonnonkuidut eivät ihan joka asiassa ole kuitenkaan paras vaihtoehto vaikka iholle ihania ovatkin. Kaunis päähine ja merkki on mahtava!

  VastaaPoista
 9. Juupas - on sitä itse kukin joutunut nöyrtymään muovilangan edessä ja nykyisin ne ei ehkä ole NIIN kauheita ku ennen... Ja myssysi on kivan näköinen.
  Kyselit siilipapasista ja nyt on mun blogikommenteissa parinkin linkkiä. Mun käyttämä ja Kristiina laittoi toisen. Ne on oikeesti ihan helppoja molemmat!

  VastaaPoista
 10. Heh ja hih! Mä en siellä Susun blogissa keksinyt että se oli Sä ku kyseli siilijuttua. E-meilinkin ku kirjoitin niin ihan tuntemattomalle luulin kirjoittavani! On tää kans, taidan olla lahopää tai jotain.

  VastaaPoista
 11. Kiitos kommenteista :)

  Kristiina: No mä hiukan ihmettelin kun luin sitä meiliä ja kun laitoit siitä toisesta osoitteesta, että mitä se nyt pelleilee ;D

  VastaaPoista
 12. Nätti pipohan siitä tuli! Merkkikin on hieno! En siis epäonnistunut ollenkaan paketissani ;) Nyt pää surisee tyhjyyttä, mitä keksisinkään ensi kuulle.. :D

  t. Sny :)

  VastaaPoista
 13. Kaunis pipo! Onko sinulla ohjetta tähän pipoon?

  VastaaPoista