sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Pelkkää raitaa

Sain eilen illalla valmiiksi tämän tavallisen Baktus-huivin ollessani naapurissa lapsenvahtina. Aiemmin oon tehnyt muutaman pitsisen version (viimeksi muutama päivä sitten), mutta tätä tavallista en ollut vielä koskaan neulonutkaan. Pitsiseen versioon käy parhaiten mielestäni yksivärinen lanka, mutta tämä normi versio on sen verran "tylsä", että jotain särmää piti keksiä, olkoon se nyt sitten tämä pätkärääkätty väri. Ja illan hämärässä kuvattuna värit on taas mitä on, mutta luonnonvalossa mielestäni tosi kauniit värit jotka sopivat hyvin yhteen. Tummanpunaista ja syvää violetinsinistä, nam! Lanka on Ilun värjäämää merinovillalankaa ja ostin sen viime elokuussa Pukkilan puikkopäiviltä. Pakkanen sen kun jatkuu, niin pakkohan tässä on itsellekin jotain tehdä...vaikka päivällä aloitinkin tytärlapselle uusia sukkia tikuttamaan ;)
Mähän aloitin vuodenvaihteessa etätyön ja en voi kyllin ylistää sen ihanuutta! Mulla on usein tuossa takanani työnjohtaja, joka pitää huolen, että lakisääteiset tauot tulee pidettyä. Jos teen liian kauan putkeen töitä, niin Viiru alkaa jutella ja välillä oikein naukuu vaativasti. Sitten äidin pitää leikkiä hetki karvalapsen kanssa ja siinähän se pakollinen tauko hoituu kuin itsestään. On hyvä irrottaa välillä peppu penkistä. Välillä Viiru sitten ottaa pidemmät unet ja mä unohdun työn ääreen pidemmäksi aikaa. Aika rento tyyli kaverilla ;) Nauttii selkeästi kun äiti on kotona...


6 kommenttia:

 1. Siun kattimatikainen nukkuu kyllä ihan kuin meidän katti :D.

  Kaunis huivi.

  VastaaPoista
 2. Heh, harvemmin Viiru retkottaa tuolla tavalla, mutta välillä...silloin kun ottaa oikein rennosti :)

  Kiitos, mä tykkään itsekin tästä huivista, vaikka kauniimmalta näytää luonnossa kuin tässä kuvassa. Talvella pimeän aikaan kun kuvaa ja sisällä niin mun kamera ei ota luonnollisia kuvia...

  VastaaPoista
 3. Meidän koirakin nukkuu noin :)
  Kivan väriseltä näyttää huivi vaikka värit olisivatkin erit. Kuvaaminen on hankalaa tähän vuoden aikaan, mutta toisaalta tykkään leikkiäkin kameralla. Tietysti neulomuksiin olisi kiva saada onnistuneet värit.

  VastaaPoista
 4. Ihana Viiru.
  Kiva ku tykkäät etätyötä tehdä. Kaikille ei käy olla yksin kotona mutta onhan se niin, että ei sitä työpaikan hälinää aina jaksa kestää. Ja saa sitt juoda just semmosta kahvia/teetä mitä mieli tekee, eikä kahvihuoneen seisonutta parkkia;)

  VastaaPoista
 5. Terhi: Hehe, Tomo onkin mainio pakkaus ja osaa ottaa rennosti, ei turhista stressaa :) Merin kameralla tulee paljon todenmukaisemmat värit, mun kamera vääristää ihan hirveästi, sit jos ottaa salamalla niin tulee ihan ylivalottuneita kuvia.

  Kristiina: Tää etätyö on superihanaa! En keksi tästä mitään huonoja puolia ja hyviä rutkasti :D Mä viihdyn loistavasti yksin ja työrauha on taattu mikä on todella tärkeää mun työssä. Ja kahvit ja teet saa tosiaan freesinä kuppiin ja just sitä mitä ite haluaa :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis huivi. Väri näyttää hyvältä minunkin mielestäni. Ihana Viiru. Maija juuri tuossa jalkani vieressä ketarat ojossa, kun vihdoin emäntäkin rauhoittui koneen ääreen.

  VastaaPoista