keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Lankaa ja siskoja

1.5 viikkoa sitten oli Lankasiskojen meetinki mun luona ja kyllä meillä olikin hauskaa :) Toisella silmällä katsottiin kisoja ja purkuhommiksihan se meni, kuten aina silloin kun keskittyminen on ihan muualla...Vaan olipa se ilo silmälle nähdä kisoissakin neuloja, ilmeisesti Tonterin valmentaja siellä tikutteli menemään, kyllä ne miehetkin osaa :) Kiitos Terhi ja Tiina mukavasta seurasta. Niin ja suurkiitos Tiina kun ohjeistit mua siinä sun ihanassa virkkuumallissa, kolme keittiöliinaa on jo valmistunut :)

Tarjolla oli feta-tomaattipiirasta, unelmatorttua ja Mascarpone-herkkua. Taisivat tytöt tykätä ;)
Viime perjantaina luokseni porhalsi Kuusankoskelta ystävä joka toi tullessaan aivan ihanan suklaarasian, tämä olikin mun ainoa  ystävänpäivälahja. Kiitos Kaisa visiitistä ja suussa sulavista konvehdeista! Tämä rasia palvelee taatusti tyhjänäkin, vaikka nappirasiana jos en muuta keksi :)

Ja sisällä herrrrrkullisia suklaakonvehteja, vasta 4 kpl oon raaskinut syödä. Suorastaan sulaa suussa...
Sain mä muutaman ystiskortinkin, kiitos niistä rakkaat ystävät :) Itse en kyllä oo vuosikausiin lähettänyt ystävänpäiväkortteja...toisaalta mun mielestä ystävänpäivä on joka päivä, ihan niinku äitienpäiväkin.5 kommenttia:

 1. Sulla on taas ollu herkkuja . . . namskis. Ihana tuo kortti miss on papiljottikissa:)
  Kyllä tämä tästä sujuu, hiljaista on kotona mutta elämä jatkuu. HESYn FB sivullakin on Halista juttua ja sillä hurrrjasti "tykkääjiä". Jospa se kannustaisi muitakin ottamaan ns. sairaan kissan nauttimaan elämän ehtoosta.

  VastaaPoista
 2. No jotain piti laittaa, ei mitään kovin ihmeellistä. Papiljottikissa on tosiaan hauska ;)
  Kiva kuulla, että oot kunnossa, onhan se tosi surullista kuitenkin. Niin Hali kyllä nautti ehtoopäivistään sun luona varmasti, ei olis parempaa paikkaa voinut olla. Ja saarireissut oli sille niin ihania, kuka siellä nyt ei viihtyis...

  VastaaPoista
 3. No niin ollaan nättejä tuossa kuvassa!!! :D Kiitoksii vaan päivän emännälle tarjoiluista! Kääretortut menivät tosiaan parempiin suihin heti kun pääsin kotiin. NAM!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia vaan täältäkin emännälle tarjoilusta, hyvin maistui :)

  VastaaPoista
 5. Tiina ja Terhi: Olkaa hyvät, teillä on niin iloiset ilmeet kuvassa, että ilo ei ole teeskentelyä :) Tosin siinä toisessa kuvassa oli vielä iloisemmat ilmeet, mutta kuva ei ollut muuten niin onnistunut...you know what I mean ;) Kiva kun maistui ja katsotaan mitä keksin seuraavalla kerralla jos tuutte kylään :)

  VastaaPoista