keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Mariomyssy

Täällä taitaa päätä palella kun piti alkaa myssyä tikutella! Ei uskois kyllä näillä helteillä...haha! Sunnuntaina oli sellanen fiilis, että nyt jotain kivaa ja piristävää kehiin. Olin ostanut viime elokuussa Pukkilan puikkopäiviltä Ilulta lankaa ja sitä on kerta jos toinenkin hypistelty, että mitä kivaa siitä tekisi. Tuttuja blogeja selatessa löytyi sitten Mariomyssy ja ohje sille. Tein kyllä vähän pienemmän kun mulla raukalla on niin pieni pää, sit kavennuksissa en tietenkään enää muistanut, että silmukkamäärä oli vähäisempi...jep jep. No en pura!!! Kuka sitä huomaa kun se pipo keikkuu mun päässä, no ei kukaan, niih! Tää valmistuikin sit parissa päivässä, eilen se tuli valmiiksi, mutta sehän nyt olis ollut multa liikaa vaadittu, että olisin saanut päivityksen tehtyä samoin tein, hihhiih! Lanka oli kyllä riittoisaa, sadan gramman vyyhdistä meni vaan puolet!!! Ja arvata saattaa, että toiseen pipoon on jo luotu silmukat ja neulottukin pari kerrosta ;)

lanka: Ilun 50 % merino, 50 % alpakka

puikot: 4

 ohje: Jatta


Ensin oli lankaa ja puikot.
Ja sitten olikin pipo...ja hirrrrveän ruma kuva. Väri on ihan hanurista, ylemmässä kuvassa väri on enempi sinnepäin. Mallista nyt puhumattakaan, siis en mä oikeesti oo tossa, toi tyyppi tipahti taivaalta tai jotain... Se tässä etätyössä on myös ihanaa kun ei tarvii aamulla meikata, enkä tasan alkanut meikata tätä kuvaa varten. Ei tosta pipostakaan oikein saa selkeää käsitystä, kädet ei riittäny, että olis saanut sivulta kuvan, mutta Jatan blogissa on kunnon kuva, kyl tää livenä siltä näyttää...ehkä...

4 kommenttia:

 1. No on teillä siellä sitten kylmä ;). Hyvä että joku muukin omaa pienen pään, mulla sama vaiva... mutta sisältö täyttä tavaraa :D.
  Mulla sama kavaa kyllä noissa käsitöissä :). Kesällä tehdään paksuja talvipipoja ja vanttuita jne. Talvella sitten voi tehdä niitä ohkaisempia juttuja. Ihan kuin talvella nyt tahtois talvea ajatella ;).

  VastaaPoista
 2. Tanja: Hehheh, ai kun mua alko naurattaa ;D Täällä on hirvittävä kuumuus ollut nyt viime päivinä, mutta joku päähänpisto tuli, että piti alkaa neuloa tätä pipoa ja nyt jo toinen puikoilla ;) Ai sulla myös pieni päänympärys! Se on haasteellista monessa kohtaa...hoh. Mut onneks nykyään osaa automaattisesti säätää silmukoita jos jotain pipoa tekee niin ei tuu enää niin usein liian iso...

  VastaaPoista
 3. Onko vauvat jo jättikokoisia? Koskahan ehdin poiketa katsomassa.. meillä on tuliaisinakin kivikovat reikäleivät.

  VastaaPoista
 4. Tarja: No kaksi vauvaa on todellakin jättikokoisia, mutta yksi pikku reppana ei ole juuri kasvanut! Tervetuloa kun ehdit :)

  VastaaPoista