tiistai 13. toukokuuta 2014

Yhtä ja toista...ja varsinkin sitä toista.

Viikko toisensa jälkeen on vierähtänyt kuin varkain, enkä oo saanut aikaiseksi yhtäkään aiottua postausta! Hyi minä! No koitetaan nyt taas saada jotain aikaan. Lammaslasten kanssa vaan on niin kiva viettää aikaa, ettei täällä sisällä jouda niin paljon notkua...seli seli....

26.4. olin rakkaan ystäväni ja hänen miehensä kanssa Tallinnassa päiväseltään ja voi elämä miten meillä oli hauska ja mieliin painuva reissu! Naurua riitti mennen tullen ja väsy ei iskenyt missään vaiheessa, vaikka kotoa lähdin jo klo 4:40. Menin kerrankin junalla ja ihana naapurini vei mut aamulla (yötä se melkein oli!) asemalle ja haki 23 jälkeen myös. Eli ei tarvinnut mennä autolla ja sai ottaa rennosti. Junassa virkkasin mennen tullen ja vähän laivallakin. Lähinnä tallusteltiin vanhassa kaupungissa ja käytiin syömässä.

Tällä pienellä "terassilla" käytiin syömässä herkulliset hampurilaiset lohkoperunan kera ja voi miten se maistui! Vietettiin oikein rento päivä eikä kiirehditty minnekään. Se oli kuin pieni loma :)
Maiasmokk:ssa piti tietysti käydä ostamassa vähän herkkuja...
Tämä kello on aivan Maiasmokk:an vieressä.
Takaisin menomatkalla laivassa nautittiin mm. Irish coffeet, nam.
Kiitos Arja ja Mika ihanasta matkaseurasta ja kaikesta muustakin. Tämä ei taatusti jää meidän viimeiseksi reissuksi :)

Ostin työhuoneeseeni uuden valaisimen kun pitäähän työympäristö saada mahdollisimman viihtyisäksi ja kun näin tämän lampun, niin pakkohan se oli ostaa! Ostopaikka on Lopen kirkonkylässä sijaitseva ihana kahvila-kampaamo Frissa-mokka. Siellä on vaikka mitä ihanaa maukkaiden kahvien ja leivonnaisten lisäksi. Kannattaa poiketa.
Viiru näyttää ihan kummituseläimeltä!
Jaa niin käsitöitä vai...pitiks tän muka olla joku kässäplogi?!? Ööö...no kai näitäkin voi käsitöiks sanoa... Sytykeruusuja on tullut tehtyä vähän enempikin.Hui kun ne näyttää rumilta kuvassa!
Pari luontokuvaa piti mahduttaa myös mukaan. Ihanasti rapun edustalla kiveyksen saumakohdissa vihertää!
Ja sammakoilla on selvästi kevättä rinnassa!!! Ihmettelin kun istuin rapulla virkkaamassa, että mikä ähellys kuuluu ja tämä alempana oleva, rouva olettaisin, raahasi selässään toista jötkälettä. Siinä ne möllöttivät eivätkä tuntuneet olevan moksiskaan mun kuvauspuuhista. Vai voisko tuossa katseessa olla sellanen viesti "get lost!"....ehkä...
Niin äitienpäiväkin sitten koitti. Äitini toivoi, että vietettäisiin päivää mun luona ja että mä teen kakun. Meri puolestaan toivoi, että tekisin kinuskikakun. No pitäähän äidin ja tyttären toiveita yrittää toteuttaa. Veljeni perheineen tuli myös meille ja kakku hupenikin hyvää vauhtia :)
Meri toi tullessaan kimpun valkoisia ruusuja. Ne on niin kauniita :)
Ja tähän loppuun vielä tiedotusluontoinen asia: OLEN HENGISSÄ! Mikä ei ole yhtään niin itsestään selvä asia...olin nimittäin eilen kuppauksessa! Käyn Aurinkotuvassa hieronnassa säännöllisesti ja välillä muissakin hoidoissa, mutta tätä en ollut ennen uskaltanut kokeilla. Olihan se aika jännittävä kokemus ja nyt mä oon varmaan parempi ihminen kun musta on imetty pahat veret pois ;)
5 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että olet hengissä kuppauksesta huolimatta :)
  Tuommoista kinuskikakkua mäkin voisin joskus maistaa... näittää todella herkulliselta... namskis!!!

  VastaaPoista
 2. Juu siis uuh, miten ihana kakku! Hitoksee hyvä kuva toi sammakko-kahdenkerroksenväkeä ;D, vähän kyllä näyttivät siltä, että get lost!!! :D :D

  VastaaPoista
 3. Terhi: Joo hengissä, mutta umpiväsynyt! No ehkä se taas tästä pirteydeksi vielä muuntuu... Jaa-a, mun tarvii sit ehkä tehdä joku kerta tollanen kakku kun oot kylään tulossa :)

  Tiina: No oli se sunkin kakku herkullisen näköinen :) Harvoin sitä tosiaan onnistuu olemaan oikeaan aikaan paikalla, mutta kun tunkivat melkein syliin niin pakkohan se kuva oli napata ;)

  VastaaPoista
 4. Niin se kevät meni täälläkin että humpsista vaan. En ehtiny lammasvauvoja katsomaan. Tai olishan sitä varmasti ehtinyt ku olis laittanu ehtimään. Mutta nyt meni näin. Saarikausi on avattu. Tervetuloa.

  VastaaPoista
 5. Kristiina: Niin se on mennyt johonkin omituiseen paikkaan, meni tämä kevät niin äkkiä! Lammasvauvoja tulee lisää kesäkuussa, jos joku päivä saaressa ololta ehdit niin tule piipahtamaan :) Niin saarikausi varmasti tuli korkattua silloin heti 9.5. sut tuntien ;) Viime kesänä en ehtinyt kun oli liikaa kaikkea, mutta tänä kesänä kyllä ehdin sinne!

  VastaaPoista