tiistai 8. huhtikuuta 2014

Lammasvauvoja!

Nyt ne on täällä! Kevään ekat karitsat! Vaan kyllä näitä odotettiinkin, huh. Mulla oli viime viikko lomaa eli olin ottanut "äitiyslomaa" töistä kun Sokrun piti karitsoida ja edelliset kaksi synnytystä on olleet enemmän ja vähemmän vaikeita. Loma läheni loppuaan eikä mitään tapahtunut. Onneks lomalla voi ottaa päikkäreitä, ainakin jos ehtii... Jouduin laittamaan yli viikon ajan yölläkin kellon soimaan 3-4 tunnin välein ja aina turhaan. Sunnuntaina kävin illalla klo 23 vikalla tarkistusreissulla ja silloin Sokrusta huomasi, että nyt alkaa tapahtua! Oli myllännyt pehkun ihan mullin mallin ja levottomasti koikkelehti eikä ollut kuin hetken makuulla ja taas ylös kuopimaan. Arvasin, että synnytys on alkanut enkä uskaltanut lähteä nukkumaan ollenkaan. Olishan siinä ehtinyt nukkua 4 tuntia jos olis tiennyt koska eka vauva tulee maailmaan, vaan mistä näistä tietää. Melkein nukuin istuallani ja kyllä aika tuntui pitkältä. Klo 3:30 tuli eka karitsa, vaaleanruskeat jalat ja selkä, voi mikä söpöläinen! Vartin päästä tuli valkoinen, kaikista äänekkäin kaveri. Aikaa kului ja ajattelin, että Sokrun mahassa on varmana vielä joku kun oli sen verran pullean oloinen. Klo 6 sitten synnytti vielä ruskean karitsan, eli mun vaisto osui oikeaan, olin veikannutkin kolmea :) Kaikki on pässejä, mikä oli tietysti huono uutinen niille jotka olivat alustavasti tehneet uuhivarauksen ja pitihän itsekin jättää Sokrulle uuhikaritsa kotiin. Minkäs teet, näillä mennään. Pääasia mulle on kuitenkin se, että tällä kertaa Sokru hoiti kaikki lapset mallikkaasti itse (mä vaan seurasin vierestä ja olin henkisenä tukena) ja se että kaikki ovat hengissä.

Tämä söpöläinen tuli ensimmäisenä. Mun suosikki :) Vähän on jalat vielä hontelot, mutta kuka sitä nyt vuorokauden iässä osais kaikki temput!
Tässä koko pesue...hirveän helppo ottaa kuvia karitsoista, kun eivät ole hetkeäkään paikallaan!
Äitiiiiii! Mulle tuli pisuhätä!


10 kommenttia:

 1. Onnea uusista vauvoista! Kyllä ne vaan ovat söpöjä.

  VastaaPoista
 2. Oi oi miten söpöjä nuo taas ovat! Hyvä kun kaikki sujui oikein ja mallikkaasti. Oot sä vaan aikamoinen Nainen! Onnittelut sekä ihmis- että lammasäidille. Voikaa kaikki hyvin.

  VastaaPoista
 3. Voi hyvänen aika miten suloisia!!! Noita pitäis päästä vähän paijaamaan, että miten pehmoisia ne ovatkaan. Vaan mahtaako Sokru antaa koskea....

  VastaaPoista
 4. Terhi: Kiitos, niin ovat suloisia :)
  Kristiina: Kiitos vauvaonnitteluista ;) Nyt on hyvä mieli kun kaikki on kunnossa :) Itsestä niin väliä, mutta kunhan eläimillä on kaikki hyvin...
  Tiina: Pehmoisia ovat! Tule vaan paijaamaan, kyllä Sokru antaa koskea kun mä oon paikalla.
  Aikku: Hihii, vauvakuume voi näistä ihanuuksista nousta ;D

  VastaaPoista
 5. Ihanan söpöjä karitsavauvoja

  VastaaPoista
 6. Ihanat karitsavauvat. Suloinen varsinkin tuo valkoinen.

  VastaaPoista
 7. Katjuska: Niin ovat. Musta toi valkoinen on vähiten suloinen jos pitää asettaa järjestykseen, ekana tulee toi toffeen värinen, sit tummanruskea ja sit vasta valkoinen. Tosin onhan ne kaikki omalla tavallaan suloisia :)

  VastaaPoista
 8. Oi, Onnea komeista karitsoista <3 !

  VastaaPoista