lauantai 19. heinäkuuta 2014

Buzzausta

Viime postauksesta on vierähtänyt aikaa luvattoman paljon, mutta kesällä on niin paljon muuta tekemistä ettei sitä jouda sisällä eikä varsinkaan koneella istuksimaan. Buzzadorina en ole ollut pitkään aikaan, mutta nyt sain testattavaksi Post-it -lappuja. Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa erilaisten tuotteiden testaamista ja ystävät/tuttavat ym. pääsevät myös kokeilemaan tuotteita. Oon käyttänyt Post-it -lappuja jo varmaan noin 30 vuotta...ehkä...ei voi muistaa tarkkaa vuotta koska niiden käytön aloitin, mutta kauan siitä on. Nyt on sitten markkinoilla myös pysyvämpiä tarralappuja, "Super Sticky" ja niiden pitäisi pysyä paremmin kiinni kohteessa. Nämä ovat kyllä ihan parhaita mielestäni ja soveltuvat myös kässäihmisen muistilapuiksi varsin mainiosti ;) Kauppalappuina nämä kulkevat myös mulla, pysyvät hyvin  lompakon kyljessä kiinni. Ja tietysti erilaisina muistutuksina kun ovat niin värikkäitäkin, että niitä ei voi olla huomaamatta :)

3 kommenttia:

 1. Muistithan vaihtaa salasanan ;)

  Näitä olisi kiva ollut itse päästä testaamaan. Olisin laittanut myös tytöt testaamaan, että kuinka hyvin pysyvät paikoillaan :D

  VastaaPoista
 2. Muistin muistin :) On vähän pakko työkoneen salasana vaihtaa säännöllisesti, muuten se jumittuu eikä pääse enää kotoa käsin koneelle.

  No voi harmi kun en lähettänyt sulle niitä, ei tullut taas mieleen :( Ei niissä testivihkosissa kyllä montaa läpyskää ollut, ei sen puoleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ensi kerralla sitten ;). Nyt huomasin, että näkyy kaupoissakin löytyä, että pitää ostella.

   Poista