lauantai 19. heinäkuuta 2014

Kyläilyä ja retkeilyä

Mä oon ollut varmaan tosi tuhma viimeisen vuoden aikana, kun niin harva muisti mun synttärit...edes oma veli ja äiti eivät muistaneet, mitä ei oo kyllä koskaan aiemmin tapahtunut. No, täytyy yrittää olla jatkossa kiltimpi ;) Sain kyllä pari ihanaa synttärikorttia, kiitos niistä Jaana ja Kaisa, mutta niitä en nyt kuvannut kun tätä postaamista on muutenkin riittämiin. Yleensähän kuvaan ainoastaan käsityöaiheiset lahjat, mutta tää setti oli pakko kuvata kun oli niin ihanan kesäinen! Hyvä ystäväni Vääksystä oli kyläilemässä just mun synttäriviikonloppuna ja sain kauniin tarjoilusetin. Kiitos Satu :) Oli tosi kiva viikonloppu :D
Sinikka kävi yhtenä päivänä kyläilemässä ja sain nämä ihkut korvikset synttärilahjaksi! Ovat peräisin Riihimäen Nappipuodista (muistinkohan nimen ihan oikein). Mukana oli myös söpö lammas. Kiitos Sinikka ja ihanaa kun pääsit tulemaan :)
Sitten kävin rakkaan ystävän kanssa retkeilemässä Nuuksiossa. Voi pojat miten siellä oli kaunista! Ennen oon käynyt siellä vaan sienestämässä ja ihan eri paikassa. Tänne täytyy päästä uudestaan. Tosin asteita oli +24, että vähän turhan lämmintä metsässä tarpomiseen...mutta en valita en. Eväinä meillä oli pizzapiiraat ja limsaa sekä tuoreita mansikoita, nam. Lopuksi käytiin vielä syömässä, että masu oli kyllä illalla hieman pinkeänä.
Pari sorsaa kävi siinä ihan lähellä tepastelemassa ja oli siellä muutama poikanenkin.
Punarinnankierros oli 2.4 km ja ihan riittävästi siinä kelissä. Jylhät maisemat ja vesi oli ihmeen kirkasta vaikka olikin tummaa. Kiitos ihanasta päivästä :)
Sitten olikin mun vuoro mennä Sinikan luo :) Siellä oli taas sellaset herkut että oksat pois! Menin klo 11 aikaan ja olin kotona seuraavana yönä klo 1:35...miten se aika siellä aina vierähtääkin niin salakavalasti! Äiti hoiti pehtoorin hommat täällä kotona, niin sain olla rauhassa ja nautiskella :) Ensin nautiskeltiin teetä, marenkia ja mansikoita, lurps!
Sitten vähän neulottiin ja nautittiin viikon ainoasta upeasta päivästä, ei ollut onneksi liian lämmin. Ja sitten taas syötiin...yllätys yllätys. Ei ihme etten laihdu! Mulla on tässä kesäpusero menossa, valmistuukohan se ennen talvea...! Sitten kaivettiin vielä taimia keskellä yötä! Niitä sitten seuraavana iltana istutettiin kotona. Kiitos Sinikka aivan mahtavasta päivästä :)
7 kommenttia:

 1. Myöhästyneet synttärionnittelut!

  Ihanat korvikset ja mitä maisemia ollut teillä retkellä.

  VastaaPoista
 2. Jes ja kiva kun oot heränny henkiin tällä bloggausrintamalla! On sitä odotettukin! Ja myöhästyneet synttärionnittelut!

  VastaaPoista
 3. Mua naurattaa nää unohdukset! Myöhästyneet synttärionnittelut ja kiitos viimeisestä :)

  VastaaPoista
 4. Mä en mitään synttäreitä muista koskaan, pitäis tehdä joku lista ja joku laite muistuttamaan. Siispä: ONNITTELUT, myöhässä.
  Mä siis oon täällä saaressa ja bloggaan täältä kun on tuota aurinkosähköä nyt saatavilla.

  VastaaPoista
 5. Red Dragon: Kiitos kiitos :) Korvikset on kyllä ihan huiput ja maisemat oli kauniita :)
  Tiina: Vai on odotettukin jo ;) No tiedät yhden syyn miks on ollut hiljaista ;D Kiitos onnitteluista :)
  Terhi: Hihhih! Mähän unohdin vaan vähän ;D ;D Kiitos itsellesi :)

  VastaaPoista
 6. Kristiina: Mä oon miettinyt ihan samaa, että täytyy tehdä joku lista, että pysyy kärryillä. Kiitos onnitteluista :) Olihan siitä aiemmin keskustelua, että bloggaat saaresta, mutta sit oli jotain häikkää, niin mulle jäi se vaan tänne pääkoppaan...hoh tätä päätä!

  VastaaPoista
 7. Mitä ihanaa vaaleansinistä unelmaa sä kudot?
  T Arja Merenlahti

  VastaaPoista