maanantai 27. lokakuuta 2014

Puikottelua Pukkilassa

Hieman on venähtänyt tämä postaus ja muutama muukin, mutta jospa tässä taas pääsisi asiantynkään kiinni tai vaikka sitten edes asiattomuuksiin, kai sekin on tyhjää parempi. No niin, asiaan siis. Pukkilan puikkopäivä oli jälleen elokuussa ja siellä vietin ikimuistoisen päivän 9.8. laatuseurassa tottakai. Hienoa että tästä on tullut jo perinne. Kerran oon vaan joutunut jättämään väliin kun osui matka samaan ajankohtaan, mutta tästä viisastuneena en suunnittele enää matkoja elokuulle ;) Tässä me Jaanan kanssa neulotaan innoissamme, miten siellä onkin joka kerta järkyttävän kuuma ja sit mun kuontalo alkaa näyttää just tolta! Mä siis oon toi vasemmalla oleva tyyppi. Täähän menee jo henkisen väkivallan puolelle kun vielä julkistan tän kuvan...
Ilu oli järjestänyt taas ihanaa ohjelmaa ja päivän kohokohta oli tietysti päästä Ilun putiikkiin. Siellä kävi tälläKIN kertaa huonosti...hyvin hyvin huonosti, mopo keuli oikein urakalla! Mutta pitäähän sitä ihmisellä jotain paheita edes olla...köh. Vaikka onhan näistä langoista iloa pitkäksi aikaa ja mitä väriterapiaa!
Salaatti oli maukasta muiden herkkujen ohella. Kyytipojaksi Cokista tietty!
Meidän pöydässä istui mukava nainen joka kehräsi koirankarvalankaa, voi että se oli unelmanpehmeää! Koirissa ja niiden karvoissa on eroja!
Ja sitten niihin ostoksiin...eh...
Joku tietysti jo luuli, että ne oli tässä...niivvarmaa! Toi hauska pieni haarukka on Titityyn "maistiainen".
Ja olihan siellä Pukkomaisteri esittelemässä upeita kärpässukkia ja kertomassa mielenkiintoisia tarinoita. Näihin sukkiin ei riittäis allekirjoittaneella hermot...! Kuva valitettavasti epätarkka :(
Kiitos Ilu puikkopäivien järjestämisestä. Kiitos Jaana mukavasta seurasta. Eiköhän oteta ensi vuonna uusiksi :)


8 kommenttia:

 1. Pitäisköhän munkin joku vuosi ryhdistäytyä ja lähteä puikkopäiville... koskaan en ole ollut... ihania ostoksia olet kyllä tehnyt.

  VastaaPoista
 2. No niin, tulihan tätä päivitystä. Mä jo oon ollu huolissani ett missä sä luuraat.
  Kiva on tuollaisill kässäpäivillä käydä, mä en oo ollut mutt lukenu paljon. Tarttis varmaan joskus mennä johonkin.
  Jaa-a, hyvä ku Vetoa ostit, ei tiedä saako sitä enää ku varastot loppuu, ku se Vuorelma on konkurssiin itsensä hakenut.

  VastaaPoista
 3. Luulin jo sinun hylänneen meidät lukija. Onneksi et.
  Otetaan vaan ensi vuonna Pukkilan Puikkopäivät ohjelmaan. Eihän sitä perinnettä voi katkaista;)
  Jaana

  VastaaPoista
 4. Terhi: No äkkiäpä sä olit äkännyt mun postauksen ;D Puikkopäivät on ihan huikee juttu enkä jäis enää mistään hinnasta sieltä pois.

  Kristiina: Ylitöitä täällä on paiskittu niin törkeesti, että ei oo ehtinyt postailla eikä oikein mitään muutakaan. No mäkin ihmettelin, että vieläkö sitä Vetoa saa kun kuulin jo pari kolme vuotta sitten (ainakin) ettei sitä sais enää, mutta tuolla sanoivat että kyllä sitä edelleen saa, en nyt muista että jatkaako sitä joku toinen vai miten se nyt meni.

  Jaana: En mä mitään enkä ketään hylännyt oo, heh! On vaan ollut niin kiirusta. Perinteet on hieno asia eikä niitä voi mitenkään katkaista, ei ainakaan tällaista perinnettä ;)

  VastaaPoista
 5. Mahtavia ostoksia olet tehnyt. Olen samaa mieltä että Puikkopäivän on huikea tapahtuma. Täytyy katsoa, jos sinne taas joku kerta pääsisi. Noi kortit on aivan ihania. Kenenkäs tekemiä ne onkaan?

  VastaaPoista
 6. Katjuska: Nää kortit on Peikonpojan ja ne on mun mielestä tosi suloisia.

  VastaaPoista
 7. Arki vie itse kutakin mennessään ja minullakin on bloggailu jäänyt ihan minimaaliseksi. Mukavaa alkavaa talvea!

  VastaaPoista
 8. Aikku: Täällä on ollut aika haipakkaa tosiaan ja sitten vielä oon ollut aikamoisessa lenssussa, nyt täällä valmistellaan joulumyyjäisiä niin sekin vie rutkasti aikaa. Kiitos ja mukavaa alkavaa talvea sinne myös :)

  VastaaPoista