maanantai 1. joulukuuta 2014

Visiitillä

21.11. kävin Kristiinan luona visiitillä ja oi että olikin mukava iltapäivä. Olin vähän niinku tilannut Kristiinalta kämmekkäät joita oon kauan ihastellut ja kässäpussukan ihanasta pöllökankaasta, minkä olin jo autuaasti unohtanut. Lisäksi kesäisellä saarikäynnillä sain valita jonkun pitsiliinamallin jonka Kristiina sitten neuloisi. Noh...hämmästys oli melkoinen kun vaivalloisen matkanteon läpi tuulen ja tuiskun pääsin vihdoin maalta kaupunkiin. Miten ihmeessä Kristiina muisti, että Napoleon on mun lempparileivos! Ja kun niitä ei täältä maalta tunnu löytävän mistään, kaikki paikat oon kolunnut. Edes Laurell ei niitä valmista! Aleksantereita saa kyllä joka marketistakin, vaan kun mä en niistä tykkää. Sitä paitsi!

Silmät meinas tipahtaa päästä kun näin nämä herkut!!! Napolenko se siinä?!? Pienet hauskat pullat on ompeluseurapullia. Ja mun lempparikeksejä (Bastonge).
Syötiinhän me tietty ensin jotain suolasta...luulin että sienipiiras oli Kristiinan tekemää, mutta se olikin Ekbergin kuten Napoleonit ja pullatkin. Sienipiiras oli suussa sulavaa.
Sitten alkoi käsitöiden hiplailu, niitähän oli ihan lukematon määrä!!! Aina niin ihastuttavat Bregot, oi oi, vihdoin mullakin on sellaset! Lankana Villa Laurilan Kainuun harmas.
Ja kun lankaa jäi, Kristiina taikoi vielä nämä ja koristeeksi maatuskanapit, voi miten suloiset!
Tässä vielä molemmat kämmekkäät ja pöllöpussukka. Tai siis ranneroikotin, mutta tää on vähän syvempi kuin se normimalli. Ja tää oli siis mun toive, eihän puikot ja langat meinaa pysyä muuten kyydissä kun laukkaan pitkin maita ja mantuja. Kyllä tätä pollötintä on jo moni silmäpari ihaillut ja ihmetellyt, että mistä se on peräisin...hihhih! Nämä kotona kuvatut on tosi huonosti valottuneita, mutta ei ehtinyt odottaa aamun valkenemista kun Bregot piti tietty saada käpäliin seuraavan päivän Tallinnan reissulle. Eikä niitä sit "käytettyinä" enää olis viitsinyt kuvata ;)
Ja vielä lopuksi valtava määrä liinoja, kauniita liinoja! Luulin saavani yhden pienen...sain 4 pientä ja yhden suuren! Voi elämän kevät!
Kiitos Kristiina kivasta päivästä ja upeaakin upeammista käsitöistä. En osaa kylliksi kiittää, oon aivan mykistynyt tästä kaikesta. Päivä kääntyi iltaan tietysti aivan liian nopsaan, mutta kohtahan me nähdään uudestaan :)
7 kommenttia:

 1. Niin oli :) Tällaiset päivät on ihan parhautta :)

  VastaaPoista
 2. Ihana päivä sinulla ollut Krisiinan kanssa. Todella kauniit kämmekkäät ja juuri käsityöläiselle sopiva pussukka. Kristiina taitaa olla oikea pitsiliinamestari.

  VastaaPoista
 3. Voi mikä päivä. Kaiken ihanuuden olet kyllä ansainnut :)

  VastaaPoista
 4. Näitä kaikkia oli kiva tehdä kun oli "kohde" valmiina ja aavistus, että näistä tykätään. Mielelläni teen liinoja lisää jos tarvetta on.
  Mutt älä nyt ota mitään painetta "vastalahjonnasta", (sulla on taipumusta.) Mä oon oikeesti jo sen ikäinen että tykkään antaa ihan vaan ilokseni enkä odota tavaraa saavani, hyvä mieli molemmin puolin riittää kiitokseksi, niih.

  VastaaPoista
 5. Juu upeita on! Toi pöllöpussi on makee😊

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista, kyllä oli aika ylenpalttinen olo näitä hypistellessä, kerralla tämmöinen määrä ihanuuksia, johan siinä meinasi pasmat mennä sekaisin! Ja Kristiina, ei mulla ole mitään paineita "vastalahjonnasta", kyllähän mä tiedän mistä sä tykkäät ;)

  VastaaPoista