torstai 11. joulukuuta 2014

Lomalla on hyvä olla!

Kyllä tämmöinen viikonkin loma tekee sielulle hyvää kun ei tarvii työasioita miettiä ja ennen kaikkea, ei tartte tehdä töitä! No vähiin se tämäkin loma käy ja suurimmaksi osaksi se on mennyt huushollin raivaukseen ja jouluvalmisteluihin, mutta hyvä niin. Koko syksyn tää blogi on elänyt aika hiljaiseloa, mutta jospa se tästä, tai sitten ei. Vaikka turha tästä on itselle paineita kerätä, postaa silloin kun siltä tuntuu. Tässä on vähän syksyn ja loppuvuoden aikana valmistuneita tekeleitä sekä leivontaosio.

Meri täytti 9.9. 20 vuotta ja silloin piti tietysti tehdä täytekakku. Kuva on killunut mun kamerassa siis kokonaiset 3 kuukautta!!!
Pupu-tossuja on valmistunut aina välillä kun jaksaa näitä korvia ja naamoja värkkäillä, eli ei kovin usein... Materiaalina Villa Laurilan hahtuva.
Ja sitten lasten lapasia ja sukkia...lankana Maijaa, Jannea ja 7V. Värit ja valotukset taas mitä sattuu.
Joentaan koululla oli marraskuun lopulla ekat joulumyyjäiset ja olihan siellä tosi kivasti myyjiä. Meillä on nyt uudet nettisivutkin: Joentaka.fi. Sieltä löytyy mm. ensi kesän Krouvin kyläpäivistä jo tietoa. Tässä Sini Louko (Lasini) myymässä ihanaa taidelasia.
Lapsuuden ystäväni Christel myymässä käsitöitään ja Idearapsakan tuotteita.
Ja tässä sitten mun myyntipöytä.Vähän hirvitti, että joudun raahaamaan piparkakkutalot takas kotiin, mutta eipä onneks tarvinnut.
Ja sitten vielä vähän leipomuksia. Työkaverini poika pääsi ylioppilaaksi ja tilasivat multa kaksi voileipäkakkua. Tässä ekassa kuvassa liha/juustokakku ja alemmassa kuvassa kalakakku. Kummatkin olivat kuulemma oikein hyviä eikä paljon jäänyt jäljelle, hieno homma :)
Huomenna aamulla onkin aikainen lähtö kun lähden rakkaan ystävän kanssa Tallinnaan päiväksi. Tosi kiva päästä sinne hyvässä seurassa ja ilman minkäänlaista kiirettä. Vika virallinen lomapäivä siis sujuu varsin mukavissa merkeissä :)
4 kommenttia:

 1. Kyllä mullekin kelpais toi täytekakku ja lihalla voileipäkakku :)
  Harmittaa kun en kuitenkaan päässyt joulumyyjäisiin, mutta jos siitä tulee perinne niin kyllä mä joku vuosi sinne pääsen...
  Mukavaa Tallinna-päivää!

  VastaaPoista
 2. Tervehdys taas ja oikein hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 3. Terhi: Kakut oli kuulemma hyviä. Saattaa siitä hyvinkin tulla perinne kun ihan kivasti oli porukkaakin.
  Aikku: Kiitos ja oikein hyvää joulua sinne myös :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon ollu kyllä niin kiireinen loppuvuoden, että kaiken maailman joulumyyjäiset jääneet väliin. Ensi vuonna ehkä paremmalla onnella ja ajalla.

  VastaaPoista