perjantai 6. maaliskuuta 2015

Lomailua

Oon ollut tämän viikon lomalla ja miten loma aina meneekin niin älyttömän nopeasti! Tässä on selvästi tapahtunut jokin huutava vääryys...! Ja että lomallako muka ehtii tehdä käsitöitä ja rentoutua, niin varmaan! No oonhan mä vähän ehtinyt neuloakin joo, mutta enempi tässä on päivät vierähtäneet aittaa raivatessa ja juostessa pitkin ja poikin. Keskiviikko oli ainoa päivä joka tuntui lomalta. Käytiin ystävän kanssa Humppilassa vähän shoppailemassa ja syötiin eikä ollut kiire mihinkään. Oon pitkään etsinyt olkkariin uutta kelloa. Vanhasta meni koneisto rikki ja kun se vaihdettiin, vaihtui viisaritkin ja nyt ovat niin samanväriset kuin kellotaulu, että on vaikea yrittää tihrustaa paljonko tiuku repii. Ja mä kun en huolinut mitä vaan kelloa, sen piti olla tietysti mieluisa. Mä olin jo melkein luopunut toivosta, sitten näin tämän ja vieläpä -30 %, no sehän passas mulle! Tässä kellossa oli mun mielestä jotain mystistä, kissa makoilee kirjapinojen päällä, etualalla on joku pallo, melkein tekisi mieli sanoa kristallipallo...taustalla on yötaivas tähtineen ja kissakin näyttää melkein mun Viiru-kissalta.Tahtooko se sanoa, että mun elämä on muuttumassa...no ainakin mä toivon niin.
Ja tulihan shoppaillessa tietysti nälkäkin. Jo toinen pizza lähiaikoina! Mutta tämä pizza se vasta herkullista olikin!Ja kyytipojaksi tietty kokista!
Kirsi oli tilannut aiemmin kaulurin ja sai sen samalla reissulla. Lanka Teeteen Taiga high ja napit ostettu samaisesta lankakaupasta, Hyvinkään Ompelukonekeskuksesta. Siellä on aina niin ystävällinen henkilökunta, että tuntuu kuin menisi ystävän luo kylään.  
Mulla on ollut viime syksystä asti joku uudistumis/sisustamisvimma jota ikävä kyllä rahan puute on hieman rajoittanut.Nyt vihdoin sain olkkariin uudet verhot! Tilasin netistä ja tietysti verhot olivat liian pitkät, mutta pakkohan valmisverhoissa on olla pituutta kun on erikorkuisia asuntoja. Mulla ei ole tällä hetkellä toimivaa konetta, joten kävin ystävän luona lyhentämässä verhot, samalla sain korjattua revenneet farkut. Ja diddididii! Nyt mulla on ihanat uudet verhot olkkarissa! Enää ei puutu kuin olkkarin uusi matto, uusi kattovalaisin, keittiön kattovalaisin ja ja ja ja....!
Jostainhan se uudistuminen on aloitettava, ja nyt kun on alkuun päästy, niin pikkuhiljaa voi muut kohteet uudistua :) Kyllä se aina piristää mieltä kun saa jotain kivaa kotiin.


5 kommenttia:

 1. Kello on tosi makee ja verhot on pirtsakat. Varmasti tulee kivaa uudistusta pikkuhiljaa. Ja kun on jostain aloittanut niin sitt on hyvä jatkaa kun on joku väri/muoto/ tms. teema mihin sitt sovitaa jatkohankintoja.

  VastaaPoista
 2. Kiitos rakkaat ystävät <3 Pikkuhiljaa tosiaan kunhan kukkaron nyörit antaa myöden. Kerralla ei voi kaikkea uudistaa vaikka jo tiedänkin mitä haluan. Tästä se homma etenee ja ehkä kesään mennessä on ne kohteet uudistettu mitä haluankin uudistaa :) Nyt kun asun yksin, niin haluan tehdä tästä ns. oman näköisen huushollin.

  VastaaPoista
 3. Juuri niin se pitääkin tehdä!!!

  VastaaPoista
 4. Niinpä, se on kivaa kun on valtaa ;)

  VastaaPoista