maanantai 28. syyskuuta 2015

Kässäilyä keskellä päivää

On tää etätyö vaan mahdottoman mukavaa, voi vaikka keskellä päivää kahvitella ystävien kanssa ja neuloskella. Tietysti pitää sitten tehdä tunnit jossain vaiheessa ja venyihän se päivä sit iltaan työn parissa, mutta sehän sujui kuin tanssi kun oli hyvä mieli. Katju ja Kristiina kävi lammaksia paijailemassa ja mä sain ihan ylenpalttiset tuomiset! Olihan se jo vähän liikaa, mutta en valita, ihanat tuomiset kertakaikkiaan! Kiitos tytöt :)

T:n siskon kanssa vaihdeltiin lauantaina vähän reseptejä ja pitihän mun päästä heti kokeilemaan uutta ohjetta. Sitruunapaistos oli mielenkiintoinen uusi resepti mulle ja kyllä se oli niin hyvää mitä mulle oli luvattu :) Tajusin jossain kohtaa, että ai niin, olis voinut ehkä ottaa kuvankin siitä, mutta siinä vaiheessa se oli vähän myöhäistä. Mä oon aina sanonut, että mulla on kokeileva keittiö ja nyt Katju ja Kristiina joutuivat koekaniineiksi. Kaikille se tuntui maistuvan :)

Ja tässä mun iki-ihanat tuliaiset! Katju toi Vironvillaa uudessa sävyssä ja väri oli mieluisa. Ekologinen "pata-pata" -lappu ja lurpsis Omar-karkkeja!!! Uuuh...mä oon napsinut niitä jo luvattoman paljon, mut mä en mahtanut itselleni mitään... Kiitos Katju :)
Ja eikä siinä vielä kaikki... Kristiina toi myös ihania aarteita.Hauska lammasaiheinen keittiöliina, Minna Immosen kalenterikuvia joista voi tehdä kortteja tai vaikka pikkutauluja. Kristiina tietää, että mä tykkään Immosen piirroksista ja oon saanut niitä aiemminkin. Pieni peltirasia on suloinen, siihen saa vaikka silmukkamerkkejä tms. pientä tarveaineistoa ja sitten oli vielä kissa-aiheiset HiyaHiya:n pikkusakset! Kiitos Kristiina :) Mistä nää keksiikin näin kivoja tuomisia?!?
Kiva kun kävitte mua piristämässä ja tulkaahan vastakin!

6 kommenttia:

 1. Todella kivaa näköjään on tuo etätyöskentely <3. Ihania muistamisia olet saanut. Ja nuo omar-karkit, slurps :P

  VastaaPoista
 2. No nyt olen käynyt ihastelemassa noita sinun lampaitasi kaikissa kolmessa blogissa =) Miten kauniita ne onkaan, varsinkin tuo vaaleanharmaa. Itse en ole koskaan nähnyt kuin valkoisia lampaita.

  VastaaPoista
 3. Red Dragon: No tää on kyllä ihan parhautta :) Voi itse määrittää koska ne työtunnit tekee, paitsi jos on joku sovittu vuoro, esim. iltavuoro. Kaikki tuomiset oli todella mieluisia ja karkkeja ei yllätys yllätys oo kyllä enää montaa jäljellä...
  Sude: Heh, vai kaikki blogit oot jo ehtinyt kahlata ;) Onhan ne tosi kauniita ja lutusia ja parempia kuvia olivat saaneet mitä itse saan ikinä.

  VastaaPoista
 4. Mä voisin sen sitruunapaistoksen reseptin ottaa. Uskaltaisin kokeilla, oli hyvää.

  VastaaPoista
 5. Juu, ei siitä sitruunapaistoksesta ehtinyt kuvia ottaan ku se meni meidän suihin niin nopsaan. Sitä kyll kannattaa tehdä toistekin ja muillekin tarjota (koemaistajatkin on vielä hengissä ja terveinä).
  Noh, tuomisia on kiva tuoda. Lammaswettexin olin ostanu jo kauan sitten kun se silmiin sattui ja *susille-lamppu' syttyi. Silloinhan niitä on hankittava ku vastaan tulee. Hiayn sakset pitäis olla vakiovarusteena kaikkien kässäpusseissa;), vaik toisaalta kotimainen Fiskars-taittosaksi on erinomainen vaihtoehto (ei kyll taideta niitäkään enää Suomessa tehdä).
  Kiitos ku saatin tulla arkipäivänä.

  VastaaPoista
 6. Katju: Ok, täytyy raapustaa se ja antaa sit kun nähdään. Vai voiskohan siitä ottaa kännyllä kuvan ja lähettää? Skanneria mulla ei oo.
  Kristiina: Pitihän mun ottaa siitä kuva, mutta tajusin vasta kun lapoin sitä kitaani. Se on hyvä kun kaikki ollaan vielä hengissä ;) Niin mäkin usein teen, että kun vastaan kävelee joku juttu mikä sopis just jollekin tietylle, niin ostan jo varastoon...jos kukkaro sallii. Mä oon kyllä niitä pikkusaksia himoinnut, että tarpeeseen tulivat :)

  VastaaPoista