torstai 29. lokakuuta 2015

Blogitapaaminen Lankamaailmassa

Sain kutsun Lankamaailman blogitapaamiseen ja se oli eilen 28.10. kun kaupan ovet sulkeutuivat. Muutama tuttukin oli paikalla, mutta suurin osa porukasta oli mulle ihan uusia kasvoja. Oli todella piristävää päästä vähän ihmisten ilmoille ja kuulla monenlaista tarinaa. Keväällä kuulemma järjestetään toinen samanmoinen ja onhan sinne mentävä, niin mukava tuo tilaisuus oli. Markkinointipäällikkö Elina Urmas piti avauspuheenvuoron ja esitteli myöhemmin lankauutuuksia. Kehityspäällikkö, taideterapeutti  Merja Lieppinen kertoi värien merkityksestä. En tiennyt, että värit vaikuttavat ihmismieleen alitajuisestikin niin vahvasti. Olipa mielenkiintoinen esitelmä väreistä. Nykyään Lankamaailmassa langat ovat hyllyissä sateenkaaren mukaisesti, josta tulee rauhoittava vaikutus. Oonkin ihmetellyt miksi joissan lankakaupoissa tulee tunne, että ulos on päästävä ja mielellään äkkiä. Jos värit, eli tässä tapauksessa langat, ovat miten sattuu, tulee siitä kaoottinen olotila.
Elina Urmas
Ihania herkkuja oli tarjolla ja lopuksi saatiin vielä uskomaton tuotekassi! Siellä oli uutuuslankoja ja puikkoja ym. Iso kiitos Lankamaailman väelle kaikesta :)
Katju oli mun luona maanantaina kerintäopissa ja sain jo silloin aivan ihania silmukkamerkkejä! Ja eilen kun Katjukin oli blogitapaamisessa mukana sain vielä jotain uniikkia herkkua! Villaa villasta kuulemma, Katju sai Särmän kerityt villat. Katjun värikattilaan oli päässyt Pirtin kehräämön valkoista ja harmaata villaa. Väri on "Deep love" ja sitä on 210 g. Täähän sopi mun rakkausteemaan, koska T on mun rakkauden kohde ja kyllä se taitaa olla just sitä deep lovea ;) Kiitos Katju suurenmoisista tuomisista, kyllä mä tässä "kaupassa" sain niin paljon enemmän että huhhuh. Olispa ihana päästä heti kehrustelemaan tuota uutta ihanuutta, mutta kun tässä on näitä hys-hys -juttuja ym. pakollista, niin ei ehdi vielä ei. 
Silmukkamerkit suloisessa pussukassa.

12 kommenttia:

 1. Oli sit osuvasti nimetty kuitukin.

  VastaaPoista
 2. Oli tosi kima miitti ja hienoa ku säkin pääsit tulemaan. Antoisaa oli tavata tuttuja tuntemattomia bloggaaija. Erinomaisesti keksitty Lankamaailmalta järkätä tämmönen tilaisuus.

  VastaaPoista
 3. No oli todella kiva idea ja vielä kivempaa on kun otetaan kuulemma keväällä uusiksi ja oikein toivoivat, että tullaan taas :)

  VastaaPoista
 4. Todella mukava tapahtuma! Ja tosi kiva tavata uusia ihmisiä, ja saada paljon uusia ideoita…
  Kraam
  Sanne

  VastaaPoista
 5. No oli todella :) Piristi kivasti arjen ja syksyn harmauden keskellä.

  VastaaPoista
 6. Kiva tapaaminen! Ja aivan ihanan värinen tuo kuitu :)

  VastaaPoista
 7. Niin oli! Sullahan ei olis pitkä matka käydä Lankamaailman neuletapaamisissa :) No tuo kuitu kyllä polttelee kovasti, mutta nyt ei kertakaikkiaan ehdi...sähän tiedät tän ajan ;)

  VastaaPoista
 8. Eipä oliskaan joo, mutta mä nyt oon tällainen jänishousu niin en varmaan uskaltais mennä :D

  VastaaPoista
 9. No etkä oo!!! Sitä paitsi siellä on kuulemma monesti muitakin ensikertalaisia. Tai sitten mennään joku lauantai yhdessä! Tosin en mäkään niissä lauantain miiteissä oo koskaan ollut...se on kato tää matka...mut joskus vois ehkä mennä.

  VastaaPoista