keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Huono päivä

Tiedättehän tunteen kun joskus mikään ei tunnu luonnistuvan, täällä oli tänään sellainen päivä. Muutenkin oli olotila surkea mm. huonosti nukutun yön jälkeen, niin sitten piti vielä sattua hyvin ikävä episodi. Otin Viirun lelun ja ajattelin vähän leikittää poikaa...se oli virhe. Viiru hyppäsi apupöydältä jakkaralle kuten niin usein ennenkin...oli vissiin niin innoissaan kepin nokassa killuvasta tirpuesta ettei reppana huomannut miten sinne jakkaralle astui. Jakkaran keskellä on suurehko pyöreä reikä (eikä sellainen mitä yleensä jakkaroissa, kapeampi suorakaiteen muotoinen aukko) ja Viirun oikea takakoipi luiskahti aukkoon ja muu kissa olikin jo alhaalla, siinä se killui ja huusi. Minä sitten koppasin rääkyvän kissan samoin tein syliin, sillä seurauksella että hätääntynyt katti tikkasi mua kahteen sormeen (ylähammas keskisormeen ja alahammas etusormeen). No ei siitä verta tullut kuin pari tippaa, eikä iskenyt naskaleitaan kovin syvälle, mutta ainahan eläimen puremassa on 99 % riski tulehtua. Että täällä nyt sitten odotellaan verenmyrkytystä. Ja kun en tiedä onko Tetanuskaan enää voimassa. Viimeksi sain buusterista sellaisen reaktion, että nyt musta pitää tutkia vasta-aineet, voiko vielä rokottaa vai ei. Että pitikin just nyt sattua. Ensin säikähdin hirveästi, että Viirun koipi on varmaan murtunut kun linkkasi, mutta nyt tuo näyttää jo lähes normaalilta. Kovasti on nukkunut tänään, että varmasti säikähti ja stressasi sekä väsähti, mutta onhan ressukalla saattanut olla kipujakin. Soitin eläinlääkärille joka pyysi seuramaan, mutta ei tässä nyt onneksi eläinlääkäriä tarvittu, selvittiin molemmat lähes säikähdyksellä. Jospa se viikatemieskään ei vielä tänne ehtisi...

Ja sitten muihin asioihin. Multa tilattiin kesällä häälahjaksi huovutettu laukku ja tossut hääparille. Nyt samasta porukasta tilattiin eläköitymislahjaksi laukku ja tossut. Ja hakija kysyi tänään, olisko mulla ollut vielä jotain käsityötä jemmassa minkä voisin myydä, heh. No eipä ollut.
Viikko sitten Lankamaailman blogimiitissä oli mielenkiintoista asiaa väreistä ja niinpä mä sen innoittamana sunnuntaina tein vähän muutoksia kotona. Mulla oli aiemmin punaiset tulppaaniverhot makkarissa ja ne saivat siirtyä työhuoneeseen. Punainen väri kun kuulemma antaa virtaa, niin työhuoneessahan sitä tarvitaan! Makkariin pääsi varastosta vanhat verhot, jotka pesin ja lyhensin. Nehän sopikin oikein hyvin mun makkarin muihin valkoisiin elementteihin, mm. pöytävalaisimiin.
Kyllä pienilläkin muutoksilla saa ihan uuden ilmeen.
Toissa iltana ulkona näytti mystiseltä, koko tienoo värjäytyi vaaleanpunaiseksi. Kun katsoin ikkunasta pihalle, niin maakin näytti vaaleanpunaiselta. Piti sitä mennä sitten ihan pihalle ihmettelemään.Ihan kuin taivas olisi tulessa!
Älä tule paha päivä huomenna, tule hyvä päivä.7 kommenttia:

 1. Ompa ihanan näköinen eläköitymislahja, kelpaa noilla tassutella eläkkeelle.
  Voi sinua ja Viiru parkoja. Viiru luuli varmaan että tahallasi kiskot se jalkaa pahasti ja puolustautui. Jospa siitä nyt ei kuitenkaan tulis verenmyrkytystä. Minulla on kädet täynnä hampaan jälkiä ja verta vuotavia haavoja joka kerta kun yritän tuota laumaani madottaa =)
  Minäkin vaihdoin keittiöön punaiset verhot, mutta eipä se yhtään lisännyt siivousintoa =D

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos :) Ainakin ovat lämpimät jos ei muuta. No niinhän se Viiru varmaan luuli, että äiti yritti satuttaa vaikka vaan autoin sen jalan irti. Mutta on se nyt jo mun kaveri, kehrääkin taas ja muutenkin vaikuttaa nyt aamulla jo normaalilta. Eikä onneksi syvälle iskenyt hampaitaan. Just puhdistin haavat taas ja ihan hyviltä näyttivät, eivät vaikuta tulehtuneilta.Kyllä mulla ainakin työnteko on sujunut tällä viikolla niin paljon paremmin, että ehkä tuo punainen väri tosiaan auttaa täällä työhuoneessa!

  VastaaPoista
 3. Ai sä otit opit heti käyttöön. Hyvä sinä! Voi Viirua ja voi sua. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Otin otin :D Kiitos tsemppauksesta, me ollaan molemmat hengissä ja taidettiin kumpikin selvitä säikähdyksellä. Mun sormet ei oo tulehtuneet ja puremahaavathan tulehtuu yleensä kyllä hyvin äkkiä, nyt on jo vuorokausi mennyt ja iho näyttää rauhalliselta, että ehkä tää tästä.

  VastaaPoista
 5. Seuraas ny Viirua ettei siltä oo mikään nivelside vahingoittunut. Villen Empullahan ei takajala joku side ku ilmeisesti oli hypännyt jostain johonkin - ei oltu näkemässä mitä tapahtui. En ny mitään mustamaalaa mutta tuollainen voi olla salaa kipeänä.
  Kyllä sun tarvii jäykkis saada päivitettyä ku oot niiten lampaidenkin kanssa, ja maata möyhit.

  VastaaPoista
 6. Kyllä. Komppaan Kristiinaa että menet hoitamaan sen jäykkäkouristusasian kuntoon!

  VastaaPoista
 7. Viiru on ihan oma itsensä, loikkii jo pitkin ja mankuu mua koko ajan leikkimään! Tietty kun eilen nukkui koko päivän. No kohta haen äidin tänne kissoineen päivineen, niin on herralla seuraa. Mä koskinkin siihen jalkaan ja kokeilin sen liikkuvuutta niin ei ollut moksiskaan, että kyllä se näyttää olevan ihan kunnossa. No ei se Tetanus vanhene tasan siinä hetkessä kun 10 v tulee täyteen ja se tuli vasta kesällä. Sairaanhoitajan kanssa eilen juttelin, niin oli samaa mieltä ihotautilääkärin kanssa, että ei uutta pistosta ennen kuin vasta-ainetaso on selvillä. Mutta nää sormet näyttää ihan hyviltä, eikä edes särje enää. Eivät siis ole tulehtuneet kun eivät edes punoita saati että märkisivät. Eli taidan jäädä henkiin ;)

  VastaaPoista