sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Mukavia hetkiä

Viikonloppu on ollut tapahtumarikas ja antoisa. Perjantaina oltiin T:n kanssa leffassa katsomassa uusinta Bondia ja olin hyvin hämmästynyt, että tykkäsin leffasta oikeasti. Ajattelin että no kai se menettelee, mutta se olikin positiivinen yllätys. 2.5 tuntia vierähti hyvinkin ripeästi. Sen jälkeen etsimään ruokapaikkaa ja koska moni ravintola sulki ovensa klo 22, päädyimme lopulta T:n ei-niin-mieluisaan ketjuravintolaan, Amarilloon. Itsekin valitsen mieluummin jonkun toisen vaihtoehdon kuin tällaisen ketjupaikan, mutta on siellä Amarillossa tullut käytyä silloin tällöin aiemminkin. Mä söin kanaa ja T pekoniburgeria. Mun on tehnyt mieli jo monet kerrat kokeilla viskillä höystettyä pannacottaa, mutta en oo rohjennut. Nyt uskaltauduin sitä kokeilemaan ja todellakin kannatti! Se oli aivan taivaallista. Kyllä T:n valitsema juustokakkukin oli ihanaa, sain nimittäin maistaa sitä, että ensi kerralla Amarillossa on vieläkin vaikeampi tilanne jos jälkiruokaa otetaan. T on ihana, kun antaa mun aina maistaa omasta annoksestaan. Ei mulle iske mitään annoskateutta, mutta jos toinen ottaa sellaista mitä ei ole itse koskaan maistanut, niin onhan se kiva tietää miltä maistuu, jos vaikka itse ottaa joskus samaa.
Lauantaina olin Katjun järjestämillä pikkujouluneulenyyttäreillä ja siellä pöytä suorastaan notkui herkuista! Toinen toistaan ihanampia suupaloja. Kuvasta puuttuu salaatti, se syötiin  myöhemmin, kun kyljet olivat jo lähes ratkenneet. Ei tullut kotimatkalla nälkä ei. Siellä aika kului myös nopsaan ja olin aika myöhään kotona. Mä pöljä unohdin kännyn kotiin kun se oli latauksessa, eikä se kamerakaan mukaan muistunut, niinpä Katju ystävällisesti lähetti mulle tämän kuvan.
Kiitos Katju ja kaikki mukana olleet kivasta illasta :) Kristiina oli tehnyt meille jokaiselle lyhyempiä puikkoja varten puikonpidikkeet, nää pääsikin mulla heti käyttöön. Kiitos Kristiina :) Outilta sain suloisen takan sytykkeen, hiiren, mutta näköjään unohdin ottaa siitä kuvan. No jos alan itse tekemään samantyyppisiä, niin täytyypä sitten yrittää muistaa kuvata.Voivat olla kyllä mulle hieman haasteellisia. Tänään tein ihan tavallisia sytykeruusuja.
Tänään kävin vielä äidin kanssa kirkonkylällä Antin adventissa jossa on kaikenlaista tuotetta myynnissä. Tänä vuonna tosin huomattavasti vähemmän kuin viime vuonna. Näkyi siellä monta tuttuakin. Lopuksi vielä illalla menin parin kilsan päähän Hilkan ja Erkin luo iltateelle ja neulomaan. Oli kiva reippailla raittiissa ilmassa vaikka takas tullessa räntää vihmoi niskaan. Tämmöisistä mukavista viikonlopuista jää pitkäksi aikaa iloa ja mielen piristystä. Tämä viikonloppu olikin erityisen mieluisa :)

8 kommenttia:

 1. Katjulla on aina niin mukavaa. Ja herkkuja on niin paljon että huh huh. Voithan sä laittaa kuvan siitä sytkähiirestä seuraavaan postaukseen, se on niin söpö.
  Puikkopitimiä oon ommellu tänään taas urakalla. Musta alko taas tuntumaan että oon ihan lapsellinen ku tollasia hössötän ja jakelen. Eka oon aina innoissani ja sitt yks kaks tupsahdan maan päälle tunteena se lapsellisuus. Voisin olla aikusempi ja tehdä vähemmän mutta parempaa.

  VastaaPoista
 2. No on tosiaan :) Herkkuja oli ehkä jopa liikaa, ainakin tämmöiselle herkkuperälle joka ei sitten osaa jättää maistamatta jotain sorttia...eh. Täytyy yrittää muistaa kuvata se hiirulainen. Saahan sitä olla lapsenmielinen, se on vaan hyvästä tässä kovassa maailmassa, mutta ei niissä puikonpitimissä musta kyllä oo mitään lapsellista, sehän oli tosi hyvä ja mulla ei edes ollut lyhyille puikoille pitimiä että tarpeeseen tuli :) Käyttöön pääsivät samoin tein :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Sä oot jo toinen joka tästä on tänään maininnut...iiiks!

  VastaaPoista
 4. Turhaa sä enää salanimiä käytät ;) Ilonan artikkeli luettu - pus.

  VastaaPoista
 5. Mikä Ilonan artikkeli?!? En mä oo sellasesta kuullut! Ei kai siellä oikeita nimiä ole käytetty, tai siis sukunimiä?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sentään sukunimiä mutt kyll kaikki tietää kuka on kuka,hehh eh. Mäkin kuulin asiasta, en ollut huomannut ja olin äimänkäkenä mutt sitt sain ystävältä linkin ja niin pois päin. . .

   Poista
 6. Voi hyvää päivää.....! Mä kuulin tästä eilen illallakin kyläyhdistyksen kokouksessa...äääk! Ne pyysi jo mainoskuvauksiin, mutta ei ei ei...jos mun nassu näkyis jo töllössäkin niin mitä siitäkin tulis!

  VastaaPoista