torstai 25. helmikuuta 2016

Ennen iltavuoroa

Etätyö on kivaa kun saa itse määrittää koska ne työt tekee, paitsi iltavuorossa on oltava ilta koneen ääressä. Pääasiassa tulee kyllä tehtyä aika normi päivä mitä nyt välillä voin käydä lenkillä tai asioilla tms. Tänään mulla on iltavuoro ja aamu meni mukavissa merkeissä. Katju oli käymässä ja ensin myllytettiin vähän villaa, jaa vähän, puoli lammasta varmaan... Karstamylly on kyllä sinänsä kätevä kapistus, saa paljon enemmän karstattua kuin käsikarstoilla nyhjätessä. Sitten olikin jo nälkä. No mehän juotiin teetä, syötiin kinkkupiirasta ja jälkkäriksi jäätelöä ja marenkeja. Suunniteltiin kesän avajaisia. Ja sitten me neulottiin.
Ja nyt alkoi ykskaks sakea lumipyry. Isoja hiutaleita putoilee taivaalta, ihan kuin höyheniä. Onkohan enkeleille tullut sulkasato ;)

4 kommenttia:

 1. Ajatella, että Katju noin innostui sun villoista. Kiva kiva, niitähän sulla riittää ku et ite ehdi niitä neulomaan ja uutta tulee koko ajan.
  Ja taas on herkuteltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tota villaa ihan riittämiin tosiaan, joutaa antaa hyvää tarkotukseenkin välillä. Niille harvoille ja valituille. Herkuttelusta nyt niin tiedä, mitä nyt vähän jäätelöä ym.

   Poista
 2. No ehdinpä pyryn alta pois. Kiitos, oli ihan tarjoilut - jälleen ja kiva käydä.

  VastaaPoista
 3. Se pyry kesti noin tunnin, vaikka oli tosi sakeaa, niin loppui yks kaks kuten alkoikin. Ole hyvä vaan ja kiva kun kävit :)

  VastaaPoista