sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Tiedäthän sen sanonnan...

Hyvä ruoka, parempi mieli. Todella osuva sanonta. Täällä on ollut alivirittynyt mieliala viikon päivät. Sitä kun erehtyy luulemaan, että nyt on kaikki hyvin, niin ei, aina jostain putkahtaa joku elämää suurempi ongelma. Johon ei noin vain löydy ratkaisua. Onhan siihen totuttu juu, mutta luulis jo alkavan riittää pikkuhiljaa. Täällä metsässä kun asuu ja julkiseen liikenteeseen on 12 km matkaa, niin menopeli on oltava, ja mielellään toimiva sellainen. Mun kotterossa ilmeni uusi ongelma, bensatankin täyttöputki vuotaa, hiphei! Tiistaina on blogitapaaminen Oulunkylän Lankamaailmassa, niin katsotaan pääsenkö jollain pelillä Riihimäen asemalle ja sieltä sitten kahdella eri junalla Ogeliin, ai että on kätevää... Tämä ongelma on rassannut mun hermot lähestulkoon riekaleiksi. Onneksi viikonloppu oli kiva, sai ajatukset hetkeksi muualle. Lauantaina oltiin T:n kanssa Tampereella ja ei, tällä kertaa ei käyty Kerässä koska tilaamani lanka ei ollut sopiva siihen tarkoitukseen mihin piti, no ei siitä sen enempää. Käytiin syömässä :) Ravintola Ohranjyvässä, jossa oli superhyvä ruoka. T söi possun poskea ja mä lehtipihvin ranskalaisten kera, ranskikset oli parhaita ehkä ikinä.
Otettiinpa sitten jälkkäriäkin, Tampereen jäätelötehtaan jäätelöä, päivän jäätelö oli appelsiini ja tosi raikkaan makuinen. Kauniisti aseteltukin. Nam!
Kirjakaupassa käytiin myös ja T osti mulle mielenkiintoisen neulekirjan :) Tässä on lähes kaikki raglanhihaisia malleja ja niistähän mä just eniten tykkään!
Tänään oltiin neljä iloista naista syömässä Riihimäen Asema X:ssä ja kyllä sekin ruoka maistui tosi hyvältä. Seura oli mieluisaa ja me naurettiin paljon ja näin varmaan saatiin taas monta lisävuotta. Mä otin tosimiehen pihvin ja ranut (kuten T tapaa sanoa), pihvi oli ihan täydellinen.
Ja jädeannos jälkkäriksi, tämä meni tosin puoliksi, olisi ollut liian suuri annos yhdelle, huh. Kylkeen vielä ihana latte, kerrankin just sopiva vahvuus mun makuun.
Kyllä näillä eväillä luulis jaksavan muutaman päivän. Tuleehan se nälkä huomennakin, mutta jaksaa taas puputtaa porkkanaa ym. kevyttä näiden herkkujen jälkeen! Kyllä se hyvä ruoka kuitenkin on yks elämän parhaista asioista, ei siitä mihinkään pääse :)


4 kommenttia:

 1. Mä söin vasikanposkea . .kumpikohan on parempaa possun- vai vasikanposki?
  On sulla taas ollu herkutteluja kerrakseen, siis monta annosta.
  Harmin paikka toi sun auto, täytyy miettiä jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä muistan, että sä kerroit syöneesi sitä. Onhan possu ja vasikka erimakuisia se on selvä, mutta en osaa sanoa kumpi olis parempaa. Sainhan mä maistaa T:n annosta, mutta vasikanposkea en oo maistanut. Nyt oli aika poikkeuksellinen viikonloppu, että kaksi kunnon herkuttelua osui perättäisille päiville, heh. Kyllä se olikin nautinnollista :) Toi auto mua kyllä rassaa ihan hirveästi, meinaa järki lähteä...

   Poista
 2. Voi PRKL ton auton kanssa. Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano. Ottaa nuppiin niin vietävästi. Ja että pitikin just nyt kun olis tällä viikolla noita menemisiä. Lauantain kyläreissun jo peruin, koska sen voi siirtää, mutta eihän tota huomista voi siirtää...

   Poista