tiistai 3. toukokuuta 2016

Vappua vietetty

Lauantaina paistoin ensin aamulla munkkeja ja sitten starttasin auton kohti Helsinkiä. Kristiina oli kutsunut taas joukon käsityönaisia kotiinsa ja siellä pöytä notkui herkuista. Liisan tekemät lemon curd -munkit/pullat oli ihan uusi tuttavuus, hyvin toimi vähän kirpeä ja makea -yhdistelmä. Kristiina laittaa aina korvan taakse jos joku tarvitsee jotain. Mä oon etsinyt suurennuslasia jo kauan, eikä ole tullut vastaan. Jos vaikka menee pienen pieni tikku sormeen niin sitä on hankala paljaalla silmällä erottaa. Kristiina oli ostanut mulle ikioman suurennuslasin yllärinä! Kiitos Kristiina :)

Mulla oli mukana murheenkryyni-neule jota on jo eräätkin kerrat tehty ja purettu. Olin tehnyt jotain väärin, mutta oli siinä muutakin ongelmaa. Nyt sain Kristiinan ja Marsun kärsivällisellä avulla neuvoja, ehkäpä pusero vielä valmistuu. Ja nyt taidankin mennä tikuttelemaan sitä neulepuseroa...
Iloinen Kristiina vappuhattu päässään.
Herkkupöytä
Usko nautti olostaan parvekkeen kaiteella auringossa.
Se murheenkryyni neulemytty.


6 kommenttia:

 1. Noi ystävien neulemiitit on parhautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat :) Olis vaan ollut kiva olla pidempään, mutta aina ei ehdi.

   Poista
 2. Hih, ei mun pieni vappuhattu oikein näy sellaiselle, joka ei tiedä että se oikeasti on mun päässä.
  Sä oot ihana kun viitsit näin pitkän matkan takaa tulla. Kiva. Ja kiitos vielä tossuista, ne on just hyvä ku oon alkanu oleen partsilla.
  Voi voi, mä en niin kärsivällinen neuvoja kyll ollut, Marsulle kiitokset.

  VastaaPoista
 3. No mutta tuollainen vappuhattu on ihan paras, se on niin söpö eikä ole ainakaan tiellä. Partsilla ne tossut varmaan onkin omiaan kun lattia on viileä. Voihan niitä sisälläkin pitää ainakin jos palelee. Mullahan nää omat on melkein aina jalassa, kotona.

  VastaaPoista
 4. Onpa herkkupöytä, ja ihana kissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on pöytä notkuva että ;) Usko on kyllä söpöläinen :)

   Poista