sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Kesän kynnyksellä

Mulla oli eilen superihana päivä kun Katju, Liisa, Mari ja Netta tulivat kyläilemään. Osan leipomuksista olin tehnyt jo perjantaina ja loput tein sitten lauantaina aamulla. Tarjolla oli fetapinaattipiirakkaa, jota en ollutkaan koskaan aiemmin tehnyt, piiraan kanssa salaattia, sämpylöitä ja juustoja. Jälkkärinä oli sitruunajuustotorttua, valkosuklaapähkinäkeksejä ja marenkeja, niin ja vähän karkkia tietysti. 
 
Sain aivan ylenpalttiset tuomiset, joista kaikki oli todella mieluisia. Katjulta pyöreän patalapun, suklaalevyn ja mangoteetä, jota pitikin heti maistaa ja hyväksi todettiin. Liisalta myös patalaput ja sitä vanhaa goudaa, se oli kuvaushetkellä päässyt jo jääkaappiin. Mari oli tehnyt korvikset, parit riipukset ja monet silmukkamerkit, voi että miten kauniita. Nyt mulla on uudet kesäkorut. Netta toi suloisen nappirasian ja kukallisessa rasiassa on raparperi-vadelmapastilleja. Kiitos tytöt :)
Katju oli siivonnut vaatekaappeja ja toi kivan raidallisen tunikan johon mahduin sekä vihreän jakkuliivin tai mikähän se nyt on nimeltään, hihat olivat mulle liian pinkeät, niinpä se menee Merille, ainakin lainaan ;) On se ihanaa, että saan neuleitakin kun en pahemmin ole ehtinyt tekemään itselleni mitään isompaa. 
 

Välillä syötiin ja käytiin moikkaamassa lampaita ja sitten taas neulottiin ja virkattiin. Olipa mukava päivä. Katju ja Mari tässä just purkavat kumpainenkin, mutta niinhän se yleensä menee, että se minkä seurassa tekee joutuu purkamaan ;)
Liisa ja Netta pääsivät helpommalla, ilman purkamishommia.
Viiru oli ihmeen sosiaalinen koko päivän ja heti kun ystävät lähtivät heittäytyi Viiru mun sängylle ja hetken päästä jo kuului kuorsaus. Taisi seurallisuus ottaa koville.
Kiitos ihanat että kävitte, mulla oli niin mukava päivä, että piristi hirmuisesti mieltä ja tänäänkin on ollut oikein pirteä mieli. Toivottavasti tämä pirteys kantaa vielä ensi viikollekin :)

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eihän tuossa nyt montaa sorttia ollut, mä niin tykkään leipoa ja on kiva kun saa tehdä muille kuin itselleen.

      Poista
  2. Nyt vasta luin ja ihan sain uudestaan elää sen mukavan päivän. Kiitos hyvistä juttutuokioista,toivottavasti sait meiltä iloa ja voimia eteenpäin. Nähdään taas, Viiru on ihana ja sinä myös! �� Liisa ja Muru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ystävä rakas, kyllä sain teistä paljon iloa ja valoa elämääni :) Tämä viikko on ollut vastoinkäymisiä täynnä, mutta nyt on taas jo parempi mieli. Nähdään pian. Kiitos mieltä lämmittävistä sanoistasi <3 Murulle paijauksia!

      Poista
  3. Huhuu, kesä tuli, miten ois kesän avaus bloggaus, pari lammaskuvaa, neuletuoli pihalla ja silleen leppoisasti.

    VastaaPoista