perjantai 21. heinäkuuta 2017

Loma yksillä, kesä kaikilla!

Niin se vaan kesälomakin humahti ohi vauhdilla, mutta se lohtu tässä on, että kesää on vielä jäljellä. Lomallahan sitä luulisi ehtivänsä blogata, vaan eipä mua huvittanut koneella istua kun sitä saa tehdä ihan työkseenkin. En ole edes kenenkään blogissa käynyt lomani aikana. Muistaakseni. Noh, mistähän sitä taas alkais... 

Mun omenapuu kukki keväällä aivan valtavasti ja nyt näistä nupuista on tulossa ainakin 21 omenaa! Tähänastinen ennätys on 4 omenaa...


Katjulla oli 11.6. perinteeksi muodostuneet neulenyyttärit ja oli meillä taas herkut! Katju grillasi herkullista kanaa ja me muut tuotiin mitä kukakin. Ei tarvinnut nälkäisenä lähteä kotiin... Puffala oli lisäksi myymässä lankaa ja saatoin ehkä sortua... Kiitos Katju ihanasta päivästä! Ja tietysti kaikki mukana olleet.Ja meidän muutamien kesäkassit, Liisan ohjeella.
 

Mulla oli synttärit kesäkuun alussa ja tapasin ystäviä synttäreiden merkeissä. Helin ja Päivin kanssa käytiin syömässä ja sain heiltä mukavat kotiin viemiset. Kiitos tytöt.
Kristiina lähetti mulle aivan ihanan kässäpussukan, jonka laatu Viirun piti tietysti tarkastaa. Hyväksi taisi havaita :) Kun on aina useampi keskeneräinen projekti, niin ei näitä kai voi olla liikaa. Kiitos Kristiina!


Ystäväni Sinikka tuli sitten meille ja Meri tuli myös kotona käymään ja tietysti grillattiin meidän kaikkien herkkua, Raclettea, nam.
Sinikka toi ihanat lahjat, itse tehtyä keramiikkaa ym. Hauska laudeliina myös. Kiitos <3Kummipoika ja siskonsa pääsivät taas Lintsille meidän vanhusten kanssa. Sen verran paljastan, että herra Jäärä oli tälläkin kertaa mukana... Ei olla palattu kuitenkaan yhteen, ainakaan virallisesti. En mä oikein tiedä mitä tää on, mutta aika näyttää. Päivä kerrallaan tässä mennään.
Nuoret hurjapäät!
Meidän kylän eli Joentaan kylän Krouvin kyläpäivät olivat taas 1.-2.7. ja mä olin pitämässä kehruunäytöstä kuten niin monena vuonna. Oli kyllä taas kivat päivät, vaikka työtähän tämä järjestäminen aina vaatii ja kun talkooporukka on aika pieni, niin onhan siinä tekemistä. Mutta kivaa oli :)

Mun vika lomapäivä, joka ei ollutkaan vika koska sain yhden viikon lisää lomaa hyvän työtilanteen vuoksi, vietin sitten puolestaan Sinikan luona. Ja voi että me taas neulottiin ja varsinkin syötiin. Menin puolilta päivin ja olin seuraavana aamuna vasta klo 6 kotona ;) Niin se aika vaan rientää hyvässä seurassa. Heillä on niin kaunis puutarhakin, että siellä aina oikein sielu lepää! Kiitos rakas ystävä!

Alkuruokana oli kalakeittoa, sitten syötiin vähän pientä huikopalaa ja lopulta grillattiin heidän ihanassa huvimajassa/kodassa.Ja sitten taas neulottiin. Ja vähän neulottiin. Syötiin me montaa muutakin lajia, mm. yöpala ja varhaisaamiainen, mutta niistä ei taida olla kuvia.

En tiedä oliko tässä kaikki, ei millään jaksa muistaa mitä kaikkea tuli lomalla tehtyä, mutta kai tässä nyt suurin osa oli. Kumma ettei täällä kauheasti nykyään näy valmiita neuleita ;) Viiru tunki itsensä lankakoriin, hyvä että mahtui, melkein taitaa kori jo kaatua!

12 kommenttia:

 1. Kiva ku päivitit. Kyllä tää jatkuva lomakin tuntuu menevän vauhdilla;) vaan onneks kesää on vielä ja se on kaikille sama, toivottavasti kesäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas vähän kesti kun ei vaan malttanut koneelle istahtaa. Kesä taitaa mennä aina vauhdilla, ikävä kyllä. Nythän ne kuumat kelit pitäis alkaa, uuh. Mulle riittäis vähempikin.

   Poista
 2. Nyt Turku raportti esille! Ettei jää vallan syksylle mahtava purjenäytelmä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan ehdin, todennäköisesti huomenna jos ei tule mitään ylläreitä.

   Poista
  2. Jep. En siis painosta, teet kuten parhaiten on, mä vaan yritän kannustaa sua.

   Poista
  3. Kiitos tsempistä, en vaan oo kertakaikkiaan vielä ehtinyt. Eilenkin olin kotona vasta 21 jälkeen kun oli menoa...

   Poista
 3. Onpa Sinulla ollut kivoja kesätapahtumia! On aina sielulle hyväksi saada tavata ystäviä, tehdä käsitöitä ja herkutella yhdessä! ❤️ Ihanaa suvea!
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on :) Ystävien tapaaminen on parasta sielunhoitoa ikinä! Eilenkin kun tapasin ystävääni, niin kyllä henkisesti virkisti hirmuisesti vaikka olinkin fyysisesti tosi väsynyt univelan takia. Ja ehdittiin siinä muutama kerros neuloakin letun syönnin välissä ;) Kiitos kiitos, oikein ihanaa kesän jatkoa sinne myös :)

   Poista
 4. Ihana kesä sulla. Ystäviä ja käsitöitä ja herkuttelua. Voiko parempaa toivoa.
  Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tässä ollut monenlaista kivaa puuhaa, mutta niinhän se pitää kesällä ollakin. Talvella saa riittävästi notkua sisällä.

   Poista