sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Ystäviä, reissua ja valmistuneita töitä

Mä innostuin pitkästä aikaa maalaamaan tässä joku aika sitten. Tämä on mun talviaurinko. Pitihän se aurinko maalata kun ei se muuten näyttäydy. Omaksi iloksi vaan.  



Tässä nyt yritetään vähän ryhdistäytyä ja postata "hieman" useammin. Ystäväni Kaisu kävi kylässä ja vaihdettiin kuulumisia. On se aina niin piristävää tavata hyviä ystäviä. Sain Kaisulta kivan kassin, joka ei tällä kertaa ollut hänen tekemä, mutta kaunis kuitenkin ja nythän mä huomaan etten sitä kuvannutkaan sisällöstä puhumattakaan... Noh, sellasta sattuu. Syötiin feta-pinaattipiirasta ja salaattia ym.
3.2. oltiin porukalla Tallinnassa Katjun järjestämällä matkalla ja menomatkalla opeteltiin Mandalan virkkausta kärsivällisen opettajan avustuksella. Mä en oo koskaan aiemmin Mandaloita tehnyt ja se oli kyllä aika haasteellista (lue tosi). Mun Mandala on edelleen kesken, taitavimmat saivat omansa jo matkan aikana valmiiksi. Tässä synttärisankari komeilee kruunu päässään :)
 
Olihan siellä mukava käydä pitkästä aikaa, viimekertaisesta onkin mun kohdalla jo vuosi aikaa. Lankaostoksia tuli tehtyä Karnaluksissa. Angora2 on Liann longadista. Lähinnä tuota huopuvaa villalankaa ostin tossutarpeiksi.
Ja Wool & Wollenilta ostin nämä ihanat puserolangat. Tästä tulee mieleen kesä ja triojäätelö!
Virukeskuksessa on uudehko luomukosmetiikkaa myyvä putiikki ja sieltä ostin nämä tuotteet; ruusushampoo ja ravitseva käsisaippua. Seija tuli mun kyydissä ja sain kyytipalkaksi tämän ihanan pussukan, kiitos Seija :) Vaikka ei mitään palkkaa olisi tarvinnut antaakaan, nämä kyydithän hoituu näppärästi puolin ja toisin aina kun on sama matka :)
On täällä jokunen kässäkin valmistunut sitten tammikuun alun parin viikon neulontatauon jälkeen. Ystävälleni tuubihuivi, jonka hän sai eilen synttärilahjaksi ja itselleni parit sukat. Onpas epätasaisen näköistä tuo neuloa, pah.
Lanka: Lankamaailma, Vauva-lanka
puikko: 4, pyörö
Lanka: Opal reiselust
puikot: 3


Viime kesäkuussa ostin Katjun neulenyyttäreillä Puffalan lankoja ja yhden vyyhdin tätä herkullista sukkalankaa. Tätä oli kiva neuloa ja olis voinut tehdä vähän pidemmätkin varret koska lankaa jäi ihan reilusti. Mun koipi kun on vaan 36 kokoa. Ensin en tykännyt ja purin, mutta sitten tein kuitenkin sukat, näistä tulikin oikein Peppi Pitkätossun sukat, niin ovat eri paria :D


Lanka: Sportti-Puffa, Pink lady
puikot: 3


Kiitos ystävät mukavista hetkistä, näin niitä kivoja muistoja tehdään :)









6 kommenttia:

  1. Aivan ihania nuo triojätskilangat. Arvaa tekiskö nyt mieli jätskiä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks olekin :) Kesää odotellessa, no kohta se tulee kun ollaan jo maaliskuussa :D

      Poista
  2. Ihana aurinko, ihana valo. Hienoja kuvia hyvistä muistoista. Kevätterkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi :) Nyt vasta huomasin kommenttisi. Kuvat onnistuivat kyllä hyvin omasta mielestäni myös, uusi känny ja parempi kamera!

      Poista
  3. Taulusi on ihanan valoisa, lämmin ja piristävä. Sitä on ilo katsella minä vuodenaikana vaan!
    Ihanat hetket ystävien kanssa, käsitöiden tekeminen ja yhdessä ystävien kanssa syöminen - voiko parempaa olla? <3
    Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tiedä vaikka kesällä sitten tekisin kesäauringon, hih. Kyllä nämä ystävien kanssa vietetyt hetket ovat hirmu tärkeitä ja antavat paljon iloa elämään :)

      Poista