perjantai 26. huhtikuuta 2019

Arskan 40-v. mökkibileet 21. - 22.7.2018

Aika lentää ja mulla alkaa olla niin monta postausta tekemättä, että hukun tähän suohon vielä. Viimeisin päivitys oli Turkista ja nyt ollaankin sitten supisuomalaisessa mökkimaisemassa Puumalassa. Kiitos Arska kutsusta :)

Ajoin ensin SeijaP:n luokse josta jatkoimme matkaa kimppakyydillä kohti Puumalaa. Onhan se kiva ettei tarvitse pitkää matkaa yksin taittaa. Seija oli neulonut mulle (synttärilahjaksi) ihanan Mittumaari-huivin, josta tiesi mun aikaa sitten haaveilleen, tässä kuva siitä. Kiitos Seija :)

Vaikka aurinko ei meitä hellinyt (taisi olla kesän harvoja pilvisiä päiviä), kylmä ei kuitenkaan ollut. Ruoat maistuivat ja vähän väliä neulottiin ja poristiin, illalla oli sauna ja palju kuumina. Paljussa tuntui kuin keittyisi ja jopa minä uskalsin pulahtaa järveen! 

Illan vaihtuessa yöksi, järvi oli todella kaunis. 


Kiitos päivänsankarille, joka tosin puuttuu kuvista ja kaikille ihanille, jotka tekivät mökkisynttäreistä mieleen painuvan muiston <3 Oli niin mukavaa, että näköjään unohdin napsia kuvia kun ovat niin vähissä. 

Seuraavana päivänä kotiin päin suunnatessa päätettiin Seijan kanssa käydä vielä Mikkelin Kenkäverossa. Siellä nautittiin välipalaa ja ihailtiin käsitöitä ym. En muista ostinko sieltä muuta kuin marenkia...mutta käymisen arvoin paikka. 
Viime vuoden loppupuoli meni aika väsyneissä merkeissä ja kun tammikuussa tuli monelta suunnalta suruviestejä, ei se ainakaan helpottanut oloa. Jäärän kanssa sovimme marraskuussa, että jatkamme eri teitä, kuitenkin ihan sovussa. Päätös joka kypsyi hiljalleen eikä ollut helppo. Nyt asiat ovat kuitenkin hyvin ja yritän alkaa purkaa tätä päivitysvyyhtiä uusin voimin. Helmikuussa elämääni astui uusi mies kun sitä vähiten osasin odottaa. Olin päättänyt olla yksin, mutta toisin kävi. No, en valita kuitenkaan ;)

10 kommenttia:

 1. Kivat pippalot on ollut, onko tuossa Tinttikin?
  Onnea ja kivaa kevättä uuden kumppanin kanssa.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivat synttärit, vaikka kuvia tuli tosiaan otettua harmillisen vähän. On tuossa kuvassa Tintti. Kiitos toivotuksista ja hyvää kevättä sinne myös :)

   Poista
 2. Kenkävero on tosi kiva paikka. Lapsena kävin siellä useinkin, pitäisi taas joskus poiketa kun on matkan varrella Kuopioon. Kiva että kaikki on taas paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se kiva paikka, vaikka aika hintava. Ekaa kertaa siellä kävin vaikka on pitänyt käydä aiemmin. Kiitos 😊

   Poista
 3. Tuleepa ihan mökkeilyä ikävä, kun katsoo noita kuviasi. On ollut varmasti ihana juhlia ystävän synttäreitä mökillä, neulovien ystävien ihanassa seurassa. ♥️ Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kohta se mökkeilykausi taas alkaa joilla mökki on, monilla varmaan jo alkanut. Mökkinaapurit ovat tosin tuossa vieressä välillä talvellakin. Mun kotihan melkein menee mökistä 😁 Juhlat oli kyllä kivat ja paikka idyllinen eikä seurassakaan ollut valittamista 😊

   Poista
 4. Päivitysinto ja aika lopahti? Jospa jätät loppu- ja alkuvuoden pois ja jatkat tästä päivästä, tämän kesän alusta.

  VastaaPoista
 5. Ei täällä ole vieläkään mitään uutta, siis vaikka tästä kesästä alkaen. Tai tulevasta syyskuusta. Olitko Pukkilan Puikkopäivillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ei, kun on muuttokiireitä 😜 Oon oikeasti jo toista viikkoa yrittänyt ehtiä päivittää. Nyt just auto lastattu täyteen ja kotia kohti. Kyllä tää kohta helpottaa. Olin Pukkilassa 😊

   Poista