sunnuntai 21. helmikuuta 2021

Helmi muutti meille

Aina vaan se viime kesä jatkuu, mutta onneks tässä alkuvuodessa ei ole ollut mitään tapahtumia, niin ehkä saan tän vielä ajan tasalle, haha!

Viime kesänä kun ei tullut astutuksesta huolimatta karitsoja, niin hain sitten pienen tytön Somerolta samasta paikasta josta Lempi ja Maija on haettu, Urpolan tila. Tässä on Helmi, aivan ihana tyttönen! (Myös luonteeltaan).

Ja samalla ostin tilalta heidän puodistaan Kainuunharmaan villalankaa, joista olin jo suunnitellut tikuttelevani toisen villatakin. 

Ja tämmöinen takki siitä valmistui, tästä tuli sitten vähän turhan kittana...huoh. Laihempia aikoja odotellessa. Kuva ei kyllä ole kovin hyvä, pitäisi ottaa aina päivänvalolla nämä kuvat, niin väritkin näkyisivät oikein. Villapesutakin ohjeella tämäkin, mutta en tehnyt pintaneuletta vaan sileää.


Tämä ensimmäinen villatakki oli oman harmaksen Alisan villasta teetetystä langasta. Ja laadunvalvoja tietysti paikalla. Tämä on villapesuohjelman takki ja siitä tuli turhan reilu, samanmoinen on puikoilla ja valmistuu jossain kohtaa, nyt on muita hommia mm. Merin tilaamat villahousut ym. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti