keskiviikko 2. kesäkuuta 2021

Kaikenlaisia kuulumisia

Eihän tässä taas olekaan aikaa vierähtänyt viime postauksesta, ja mä kun kuvittelin että nyt olis aikaa, haha. HUS irtisanoi meitä marraskuun lopulla 150 ja oon yksi heistä. Eipä sitä olis voinut kuvitella vielä pari vuotta sitten, että työt lähtee alta. En oo koskaan ollut työttömänä ja se tuntuu kieltämättä todella oudolle. Eikä korona ollut edes syy vaan robotti vei ihmisiltä työt. Kirottu Apotti ja sen yhteydessä tullut Puhtu (puhteentunnistus), ei tarvita enää ihmisiä ei, ainakaan montaa. Mä en kyllä ottanut tätä irtisanomista negaationa vaan enemmänkin mahdollisuutena, ehkä mä teen tulevaisuudessa jotain ihan muuta. Toisaalta harmittaa ehkä se, että hyvä ammattitaito valuu täysin hukkaan, mutta ei voi mitään. Aikansa kutakin kuten sanonta kuuluu. Me kauan palvelleet saatiin kuitenkin puoli vuotta täyttä palkkaa, että oon ottanut tähän vähän kuin lomana, mutta nyt pitäis alkaa sitten viritellä uusia verkkoja työmarkkinoilla. 

Verkoista puheen ollen...Meri laittoi mut alkuvuodesta Tinderin ihmeelliseen maailmaan (kielloista piittaamatta) ja oli siinä opettelemista koko sovelluksessa. Ei mun kovin huonosti kuitenkaan käynyt ;) Eräs ihana mies korjasi mut parempaan talteen ja tässä ei olla enää sinkkumarkkinoilla oltu kohta kolmeen kuukauteen. Musta tuntuu, että nyt se elämän mies on tullut vihdoin vastaan. Ollaan tehty kaikenlaista mukavaa yhdessä ja Jarkko tykkää ulkoilla paljon. Harmi vaan, että kun vaihdoin luuria, niin osa kuvista ei siirtynyt vaikka piti. Ja vielä ne parhaat kuvat tietysti katosivat, pah. Eka reissu tehtiin Torronsuolle ja se oli kyllä upea paikka. Tämä kuva on Linlosta, Porkkalasta. Ollaan just palaamassa autolle.

Ystäväni Erjan mökillä vietin pari yötä keväällä ja sieltä ei säästynyt myöskään kuvia. Kävimme Villa Laurilassa ostamassa "vähän" kehruukuituja mm. tenceliä ja silkkiä ja mä ostin tämän kuitujen sekoitusalustan joka on kyllä aivan loistava! 
Ilun ensivastehätäapulankapiipaapysäkki oli Espoon Karakalliossa, vanhoilla kotinurkillani, ja siellä piti tietysti käydä. Olipa meillä mukavaa :) 

Mulla oli osittain valmis suunnitelma ostoksista ja nehän toteutuivat, mutta kyllähän sitä lähti mukaan vähän muutakin, tosin niillekin langoille on jo alustava suunnitelma. Aivan ihania lankaherkkuja :D Kuvassa mukana Ilun kässä, lankauutuudesta joka ei vielä ole markkinoilla (Ilun Ihmepalli).

Ja kyllähän mä todistetusti neuloinkin siellä. Kuvat ihanista kanssaneulojista jäi näköjään ottamatta, höh. Mä monesti unohdan kuvata kun on kaikkea kivaa. Mulla oli vähän niukasti päällä kun kotona oli paljon lämpimämpi keli, niin Ilu ystävällisesti lainasi jättihuiviaan mulle, kiitos :)

Tässähän sitä oli tapahtumaa ja kohta seuraa lisää :)

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti löydät pian kivaa työtä. Meillä oli se yksi paikka auki ja tuli yli 100 hakemusta, hurja määrä. Kotona on pelkkää härdelliä ollut pitkään, M on jatkuvasti nuhassa ja "työkaverina" ja kaikenlaista ympäriinsä juoksemista koko kevät, en oo juuri mitään saanut valmiiksi asti, yhdet sukat neuloin mutta siinäpä se melkein :D

  VastaaPoista
 2. No sitä itsekin toivon. Ai hakivat vaan yhtä, no ei mulle sieltä otettu yhteyttä vaikka mulla se hakemus oli jo aiemmin. Voi toista, toivottavasti nuhat olis menneen talven lumia.

  VastaaPoista
 3. Kiva ku taas tuli päivitystä. Meinasin jo laittaa tän blogin pois katsottavista ku aina vaan oli tuo oopperajuttu ku avasin.

  VastaaPoista
 4. No välillä täytyy yrittää...

  VastaaPoista