torstai 3. kesäkuuta 2021

Vuonue ja viipsinpuu

Erjan kanssa lähdettiin eilen käymään Vuonueella (en tiedä onko tuo nimi muuttunut kun monessa paikassa luki ainoastaan Vuonue eikä tuota loppuosaa ollenkaan, kuten aiemmin). Oli oikein mahtava keli, ei liian kuuma autossa istumiseen ja seura mitä mainiointa. 

Pienessä suloisessa puodissa meitä oli vastassa aina niin ystävällinen Piia. 

Myynnissä on myös paljon valmiita käsitöitä ja ne olivat kauniita ja selkeästi tehty rakkaudesta käsitöihin ja kotimaiseen villaan.




Käytiin myös katsomassa heidän kanoja ja lampaita. Voi mitä ihanuuksia!


Tässä mun ostokset, pipolangat Jarkolle ja mulle ensi syksylle, jonne on vielä onneksi aikaa, mun Strömsö-puseroon valkoinen vyyhti kuvioväriksi ja tekeillä olevaan villatakkiin raitalangaksi beigeä helmaan ja hihansuihin. Tarkoituksena on tehdä myöhemmin meille molemmille islantilaisneule Vuorenhuippu, johon tulee tämä luonnonmusta hahtuvalanka, muut värit olivat nyt loppu, niin ne täytyy ostaa myöhemmin. Lisäksi ostin itselleni heidän omien kanojen pudonneista sulista korvikset. Yksi joululahjakin tuli ostettua, mutta sitä ei voi nyt tässä tietenkään näyttää ;) 



6 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä jalkineita tuossa etualalla.
  Onpas siellä montaa lajia lankaa, kauniita kaikki.Mä neuloin yhen sukat Pentistä mutta ei kyllä taida olla kovin kestävää. Muutaman käyttöpäivän jälkeen on jo aika kulahtaneet pohjasta. Ja kalliiksikin tuli kun kaksi vyyhtiä piti olla pidenpiin sukkiin. Kaunista jälkeä kyllä.

  VastaaPoista
 2. Ne oli kauniita tossuja. Ihastelin niitä itsekin. Mulla on Penttiä kolmen vuoden takaa, mutta ei vielä sukkina. Vaikuttaa kyllä ihanalta langalta.

  VastaaPoista
 3. Huh-hellettä! Mitens siellä pärjätään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuumaa on tosiaan ollut ja nyt on ollut viileämpää onneksi, mutta uusi helleaalto kuulemma tulossa...voi ei.

   Poista
 4. Meni kuuma kesä, syksy vei lehdet puista, talven lumia vielä sulatellaan mutta tulee se uusi kesä omalla ajallaan.
  Hyvää kevättä ja kesän odotusta.
  t. KristiinaS

  VastaaPoista
 5. Sun kommentti oli mennyt roskapostiin. Harvoin tulee sinne edes kurkattua. Kyllä on ollut kylmä kevät. Kai se kesä kuitenkin kohta tulee. Hyvää kesän odotusta.

  VastaaPoista