keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Suklaata...suklaata...

Eilen olin marttailemassa ja illan aihe oli erittäin mielenkiintoinen. Olimme mestarin opissa väkertämässä suklaakonvehteja, eikä ollutkaan mitään ihan kevyttä hommaa. Täytyy myöntää, että ymmärrän enemmän kuin hyvin miksi käsin tehdyt suklaakonvehdit ovat hintavia...raaka-aineet on todella kalliita ja käsivoimia ja sorminäppäryyttä tarvitaan roimasti. Konvehdit eivät synny ihan käden käänteessä. Mutta oli ne hyviä! Voi elämän kevät mitä herkkua! Mun lemppari oli valkosuklaa-salmiakkikonvehti ja hyvänä kakkosena valkosuklaa-mansikka, kolmannelle sijalle pääsi valkosuklaa-shampanja. Myönnetään, valkosuklaa on mun herkku, jos se vaan on hyvää valkosuklaata. Saatiin maistella erilaisia konvehteja sekä raaka-aineita. Aika ikimuistoinen ilta :) Saimme ostaa näitä tehtyjä konvehteja hieman edullisemmin ja lähtihän sieltä mukaan pieni laatikollinen joulua odottamaan, lurps! Tulispa se joulu äkkiä ;)

Tässä mä pursotan täytettä valmiisiin konvehtikuoriin.
Ja tässä ne ihanuudet...valkosuklaa-salmiakkikonvehdit! NAM!


8 kommenttia:

 1. Eihän tähän voi muuta laittaa kuin NAM!!!

  VastaaPoista
 2. Voi jösses, kaikkee säkin ehdit tekemään. Mua ei tommoselle kurssille voi päästää ollenkaan, mä söisin salaa kaiken. Ehkä ei ehdittäis edes tehdä mitään valmiiksi ku jo olis aineet loppu.
  Taannoin ku oltiin Fazerilla tehdaskäynnillä niin toiset joutu odottamaan mua ku mä vaan söin niitä maistiaissuklaateja. Ei ne ymmärtäny ett joku voi syödä niin paljon.

  VastaaPoista
 3. Mä arvasin, että sä Kristiina sanot just noin ;D Vai olis aineetkin jo loppu ;D ;D
  Joo muistan sen teidän Fazer-käynnin ja että toiset oli jo menossa kun sulla oli homma vielä täysin kesken, hehheh! Nää konvehdit on kyllä oikeasti niin makeita, ettei edes 10 kpl pystynyt syömään, mä söin ehkä 7 tai jotain...

  VastaaPoista
 4. Ah miten ihana kurssi. Tässä jo ihan nieleskelee kun katsoo kuvia ja lukee tekstejäsi.
  Jaana

  VastaaPoista
 5. Kyllä mullakin kuola valuu kun ajattelenkin niitä herkkuja, mutta en oo vielä ainakaan sortunut niitä maistelemaan...jouluun on vielä tosin aikaa, heh.

  VastaaPoista
 6. Postia luvassa pian ;) t. Sny

  VastaaPoista
 7. Namnamnamnamnam.. Voikun mäkin voisin syödä tuota valkosuklaasalmiakkiherkkua....

  VastaaPoista