maanantai 19. tammikuuta 2015

Vuoden ekat

Vihdoin oon saanut jotain valmista eli myös pääteltyä langat. Tässä siis tämän vuoden ekat kässät. Äitini ystävätär tilasi kahdet sukat, joista tässä ensimmäisenä valmistuneet. Viikonloppuvierailulla Vääksyssä ollessani tein niitä toisia ja kas kummaa...eilen kun tulin kotiin niin kässäpussia ei ollut missään! No ei kai kun jäi sinne Satun sohvalle...voi piip! No onhapan syy nähdä pian uudestaan ;) Mun piti kyllä eilen tehdä ne valmiiksi mutta kun ei niin ei.

Perjantaina oli etätyöläisten koulutuspäivä ja enhän mä pysy tuntitolkulla hereillä jos pitää vaan istua paikoillaan eli kässä on oltava aina mukana. Tein ystävälle Baktus-huivia, olin aloittanut sen edellisenä päivänä ettei tarvii junassa alkaa silmukoita luomaan...no sehän valmistui päivän aikana ja vikat pari tuntia olikin kärvistelyä kun ei ollut "mitään tekemistä". Ja junamatka kotiin päin oli äärimmäisen tylsä kun piti vaan istua eikä voinut edes maisemia tiirailla kun oli pimeää.Hoh.

Vääksyn reissulla käytiin ensin Hollolassa katsomassa Satun siskon vauvaa, olihan poitsu jo aika jötkäle vaikka ikää oli vasta 3.5 kk. Äkkiä ne kasvaa.Onneks tein sukista vähän reilummat niin mahtuvat hetken aikaa pikku jalkoihin.
Lanka beigeä Maijaa.
Maxin sukat on valkoista Woolia vaikka näyttää tässä ihan kermanvalkoisilta.

Arjuskan Baktus-huivi harmaa Dropsin Merino extra fine.

6 kommenttia:

 1. Voi kun nuo pienet sukat onkin suloisen näköiset. Hienot on kyllä isommatkin ja huivi tyylikkään näköinen harmaana.

  VastaaPoista
 2. Sude: Kiitos kommentista :) Huivi on ihanan pehmeä eikä varmasti kutita eikä pistele.

  VastaaPoista
 3. Komiat sukat ja huivi. Kaikille käyttöä näillä pakkasilla.

  VastaaPoista
 4. TeSa: Voi kiitos :) Juu pakkaset on aika purevat niin villaa vaan ylle :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan pehmoisen näköinen huivi. Sukatkin on söpöjä :)

  VastaaPoista
 6. Tepu: No se olikin tosi pehmeää lankaa ja kivaa neulottavaa.

  VastaaPoista