torstai 1. tammikuuta 2015

Hys hys -töitä ja lankatilinpäätöstä


Vuoden viimeiset kässät on avattu joulupaketeista, niin nyt ne voi julkaista...olishan tän postauksen voinut toki tehdä jo muutama päivä sitten, mutta ei aina kaikkea ehdi/jaksa. Meri on aina tykännyt näistä mun antamista pehmeistä paketeista, niin niitä on tietty kiva tehdäkin. Tein jotain muuta pientäkin paketteihin, mm. keittiöliinoja, mutta ei kaikkea aina tuu kuvattua ja niitä on nyt jo täällä nähty ihan riittävästi muutenkin. Molemmat polvarit on 7V ja unisukat on Novitan Suomivillaa.

Lankatilinpäätös tähän samaan syssyyn, tosin oon varma että osa töistä on unohtunut merkata Excel-taulukkoon, mutta oli miten oli näillä mennään. Oli tieto sitten valheellista tai ei, niin lanka kului vuonna 2014 aneemiset 4492 g eli alle puoli kiloa mikä kuulostaa kyllä erittäin hämärältä. Jospa olis tänä vuonna huolellisempi ja merkkais heti tehdyt työt taulukkoon....olkoon se uuden vuoden lupaus vaikken sellasia yleensä teekään. Hyvää alkanutta vuotta :) Ihanaa kun tuo loppuvuosi on nyt selätetty, alkaa valokin pikkuhiljaa etsiytyä taas tänne metsän keskelle.

Edit. No nyt sitten löytyi lisää kirjanpitoa ja lisäsin tehdyt työt taulukkoon, saldo näyttää nyt hiukan paremmalta...5580 g eli reilu kilo tuli lisää. Onko tässäkään kaikki niin sitä en tiedä, mutta langankulutus on viime vuonna ollut aiempaa niukempaa ylitöistä johtuen.Eli tämä määrä alkaa varmaan olla suunnilleen kohdillaan.
Ville sai siniraitasukat, Meri sai "Punatulkkusukat" sekä ruskearaidalliset unisukat.
J. sai "HIFK"-sukat. Laadunvalvoja asemissa. Valkoiset kuviot on tummansinisellä pohjalla, mutta illalla otettu kuva niin värit on tietysti taas mitä sattuu! Lankana Janne.

Vuoden 2014 vika kässä, vauvan sukat jotka äitini ystävä tilasi, lanka on omaa tuotantoa, Suomenlammasta (Irko).
5 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia!
  Hienosti kulunut lankaa viime vuonna :). Itsellä ei hirveästi :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Ai hienosti kulunut lankaa?!? Mun mielestä ihan surkea määrä kun normisti on sellainen 9-11 kg, heh. No nuo ylityöt kyllä verotti aika paljon kun ei yksinkertaisesti ollut aikaa heilutella puikkoja. Nyt on pari kuukautta ehtinyt sit enempi harrastaa :)

  VastaaPoista
 3. Heh, mullahan tuhoutui mun exeltaulukko niin ei tarvii miettii paljonko meni tai ei menny. Mä en enää mitään taulukkoa ala pitämäänkään, aikansa kutakin sano pässi ku . . .
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Kauniita sukkia :). JA voi että kun on söpönen tuo viimoinen sukatus <3. Ihanaa Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 5. Kristiina: Voi ei, kurja juttu et taulukko tuhoutui. Mä pidän taulukkoa ihan vaan omasta mielenkiinnosta mut ehkä vähän ahkerammin päivitän sitä niin ei noi liput ja laput ehdi hukkua. Hyvää tätä vuotta.
  Tanja: Kiitos :) Hyvää uutta vuotta sinne myös.

  VastaaPoista