sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Ei enää keskeneräinen!

Mullahan näitä keskeneräisiä töitä riittää, enempi ja vähempi.... Eräs käsityöystävä sanoi muutama vuosi sitten; "kunnon käsityöläisellä on aina monta keskeneräistä työtä". Onhan se toki lohdullista, mutta miks mua aina silti ahdistaa keskeneräiset tekeleet! Ei ne toisten vaan omat. No, nyt on yksi keskeneräinen vähemmän, vai lasketaanko se mukaan, että aloitin eilen uuden...! Loputon suo siis tämä! Hyvä ystäväni otti tässä joku vuosi sitten sellaisen käytännön, että kun tekee kaksi keskeneräistä valmiiksi, saa aloittaa uuden työn. No sehän kuulosti suorastaan lupaavalta! Joo-o, toimihan se mulla hetken, mutta kuinkas sitten kävikään...huonosti, hyvin huonosti. Pitäiskö vaan yrittää ottaa löysin rantein ja antaa olla, kun ei tää vanha kanttura tapojaan näytä muuttavan niin miks potea turhaa ahdistusta. Käyttäis senkin ajan viisaammin, vaikka sitten neulomalla niitä...keskeneräisiä, pah.

No mutta asiaan...tämä pikku-tuubi pääsi puikoille viime vuonna, muistaakseni, ehkä alkuvuodesta. Eli ei tää nyt niin hirveän kauaa ollut kesken. No eipä tässä kauheasti tekemistäkään ollut ;) Hirmu riittoisaa tää kashmir, se kun on niin unelman kevyttä ja pehmeääkin.

Lanka: Ilun 100 % kashmir "Pieni nokipoika", 48 g
puikot: 4

5 kommenttia:

 1. No mutta Susi, . . . ei noin pientä työtä saa kesken jättää, ainakaan vuodeksi;) ;)
  Kiva tuo on ja varmaankin lämpöisen pehmeä.

  VastaaPoista
 2. Kristiina: No ei sais ei! Mutta kun jos tulee joku tilaustyö tai muuta kiireellisempää niin sit pitää jättää heti kesken, vaikka eihän tossa nyt olis mennyt kuin ilta tai pari kun olis saanut valmiiks, mutta mutta... Sä olit kyllä nopea, just sain päivityksen tehtyä!

  VastaaPoista
 3. hih, minulla on edelleen lapaset kesken, mitkä aloittanut yli neljä vuotta sitten (mutta olen ne kaivanut jo esille, jos joskus saisin valmiiksi ;) ) ja Leevin peitto edelleen kesken (taitaa poika olla jo niin iso, ettei sitä enää tarvitse) ja yms.. Pitäähän sitä kesken olla joitain ;)

  VastaaPoista
 4. Juu ja kylä täältäkin löytyy keskeneräisiä .....!!! Ja aina pitää aloittaa uutta ❤️

  VastaaPoista
 5. Heidi: Heh, kuulostaa lohdulliselta ;D
  Tinksu: No sähän nyt teet jatkuvasti valmista niin ei sulla montaa keskeneräistä voi olla ;)

  VastaaPoista