keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Metsälenkillä

Meri ja Jeti hakevat mua usein lenkille ja täällä onkin ihanaa kulkea luonnon helmassa. Jetikin nauttii kun pääsee välillä vapaaksi vaikka eihän nykyään saa pitää koiraa vapaana, mutta me ei totella. Onhan se koirallekin kiva päästä välillä vapaaksi. Jeti tykkää hirmuisesti noutaa keppiä tai mitä sille nyt heittääkin, lumipallot toimii yhtä hyvin. Jeti on nyt 10 kk. Vaikka mä oonkin kissaihminen enkä niin hirveästi välitä koirista, niin onhan tää karvapuuhka aika veitikka.
Tää on mun lempipaikka. Kesäisin täällä on tosi vihreää ja vehreää. Meri kulkee tässä Jetin kanssa ja mä raahustan perässä.
Nämä puut on erikoiset, kuusen ja männyn liitto, rungot on kietoutuneet yhteen ja kiemurtelevat toistensa lomassa ja osittain sisälläkin. Joku päivä toinen vielä varmaan kasvaa toisen läpi kokonaan. Oikeastaan tässä on kyllä kolme puuta, koivukin on liittynyt jengiin. Tässä se näkyy vaan taustalla, mutta alempana kiemurtelee männyn edessä.
On täällä saatu sentään jotain aikaan. Lankamaailmasta ostin tossutarpeita ja Lima-langasta sainkin kahdet tossut! Tosin lisäsin langan joukkoon valkoista hahtuvaa, jälkimmäisistä tulikin vähän paksummat.
Näistä tuli molemmista vähän turhan avonaiset, ovat selkeästi siis kesämallia...jaa-a, täytyy vissiin tehdä vielä yhdet talvisemmat ;) No jos totta puhutaan niin ne ovat kyllä jo tekeillä... Täytyy tehdä tämmösiä pieniä välipalatöitä kun se pusero käy muuten turhan yksitoikkoiseksi. Seli seli...


6 kommenttia:

 1. Kivat maisemat ulkoilluun kesällä ja talvella.
  Kaunissaaressa on kanssa tollasia eri puiden liittoja, outoa että ne jaksaa yhdessä elää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä on kivat ulkoilumaastot tosiaan. Eikä tarvii aina samaa reittiä kuitenkaan mennä. No on aika erikoista, että puut muodostaa tollasia liittoja :)

   Poista
 2. Koirulilla paksu turkki, niin nauttii taatusti täysillä lumileikeistä.
  Meillä vastaavasta tulee kesällä melkein koriste-esine, kun kuuma ilma, heräilee sitten iloiseen, eloisaan olotilaa syksyilmojen saapuessa. Ja talvi on hälle herkkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nauttii ja vielä kun tuo on vasta pentu (10 kk), niin on muutenkin vielä aika riehakas. No ehkä se iän myötä vähän rauhoittuu ;) Ai kun mua nauratti toi koriste-esine ;D

   Poista