perjantai 6. toukokuuta 2016

Helatorstaina

Olipa kiva kun eilen oli ylimääräinen vapaapäivä. Lähdettiin aamusta T:n kanssa viettämään rentouttavaa aikaa Turkuun. Aurinkoinen ja lämmin keli suosi meitä. Käppäiltiin pitkin Turun katuja, nälkä käytiin poistamassa jälleen Pikku Torressa, annos oli kyllä niin mahtipontinen, että multa jäi osa syömättä.
T söi kunnon pihvin.
Mä otin vuohenjuustobroileria.
Vatsat pinkeinä käveltiin Aurajoen rantaan ja istuskeltiin siinä jälkkäriä syöden. Aika jännän makuista "jäädytettyä jogurttia".
Sitten mentiin katsomaan Suomen Joutsenta.

Turusta lähdimme kotimatkalle ja poikkesimme Paimiossa, ihastuttava pieni kaupunki ja myös T:n syntymäkaupunki. Käytiin myös ihailemassa ulkoa päin Paimion sairaalaa joka nykyään toimii jonkinlaisena parantolana ja on vain osittain käytössä. Suuri rakennus se on, sääli ettei ole koko teholla käytössä. Nyt lähden T:n luo viettämään viikonloppua :)

8 kommenttia:

  1. Kiva kesäretki teillä. Mä haluun käydä Turussa siellä teehuoneella. Nyt oon Hampurissa. Terkkuja täältä. Eiks sun pitäis olla kotona kun kohta pitäis niitä pikkusia tulla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai hitsi, mä oon unohtanut koko teehuoneen! Kiitos terkuista. Ei ne pienet ihan vielä synny. Laskettuun aikaan vielä 1.5 viikkoa aikaa eikä se viikkoa enempää heitä. Yleensä 1-3 päivää.

      Poista
    2. Ai niin. Ovatkin sit ihan babyja kun nähdään.

      Poista
    3. Hyvin todennäköisesti :)

      Poista
  2. Vitsit, Turkuun on kyll pakko mennä käymään. Ja menomatkalla poiketa Salossa Susun lankakaupalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turku on kiva paikka. Susun lankakaupassa mä en oo vielä käynytkään.

      Poista
  3. Mekin käytiin Turussa muutama viikko sitten, ajettiin illalla Porista sinne ja käytiin seuraavana päivänä tutkimassa linnaa, se on niin kiva. Muualla ei sitten juuri jaksettukaan käydä, tuli vähän käveltyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linna on kyllä ihan huippu. Just sanoin T:lle, että olis kiva käydä joskus uudestaankin linnassa, siellä on niin paljon nähtävää. Askelia siellä kyllä tulee rutkasti. Ens kerralla mäkin ymmärrän ottaa hyvät kengät ;)

      Poista