torstai 28. kesäkuuta 2018

Ihania makuja ja vähän muutakin

Maaliskuussa ei tapahtunut mitään mainitsemisen arvoista, sitten alkoi kiireinen kevät. Huhtikuussa maa oli routinut pahasti ja tierumpu oli jäätynyt tuossa mun tontin kohdalla niin, että se jouduttiin avaamaan sulavesien tulviessa tielle. Arvasin että siinä ei käy hyvin. Lähdin käymään hierojalla ja kun palasin takaisin kotiin näky oli lohduton. Runsaasti maa-ainesta valunut alatontille saakka, jopa lampolaan asti. Uuhien mökin yksi jalka oli tyhjän päällä kun maa-aines oli huuhtoutunut niin voimalla. Jos auto olisi ollut pihassa, niin kaipa sekin olisi siirtynyt johonkin, isolla vesimassalla on uskomaton voima.

Siinä menikin sitten yli kuukausi, että YIT korjasi edes jotenkin aiheutuneen vahingon. Toivat kivitavaraa pihalle ja levittivät sen, mutta eipä tuo piha ihan samalta näytä mitä ennen vahinkoa. Isompaa tavaraa löytyy edelleen alatontilta, että hommaa riittää vielä silläkin saralla. Tähän on tyytyminen.


Sitten mukavampiin aiheisiin. 18.4. Katju pyysi muutaman ystävän kello viiden teelle ja meillä oli oikein mukava iltapäivä heidän huvimajassa, kiitos piristyksestä harmaaseen arkeen :) Herkut olivat jälleen taattua laatua!
On täällä jokunen kässäkin valmistunut. Tässä Merin unisukat ja tossut. Suurkuluttaja näiden suhteen ;)
Toukokuussa kävin Vedic art -jatkokurssin ja aiheena oli avaruus. Tätä työstettiin kaksi päivää enkä ollut yhtään tyytyväinen lopputulokseen, mutta pääasiahan on se prosessi eikä lopputulos. Oli kuitenkin kiva päästä pitkästä aikaa maalaamaan. Ylemmässä kuvassa pohja (avaruus), joka maalattiin ensin.

12.5. oli Tallinnan reissu hyvän ystävän kanssa. Mä en ihme kyllä ostanut yhtään lankaa! Syötiin hyvin ja otettiin rennosti :) Jälkkäriksi Pavlova, nam!

Vielä olisi muutama postaus rästissä, mutta nyt on mentävä nukkumaan. Vaikka lomalla oonkin, niin rytmin oon yrittänyt pitää suht normaalina, tänään nyt vähän venähti näiden kuvien latausten vuoksi, mutta huomenna sitten ajoissa petiin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti