lauantai 30. kesäkuuta 2018

Meganeuletapahtuma

18. - 20.5. pääsin osallistumaan aivan huikeaan meganeuletapahtumaan jossa oli etkot, itse tapahtuma ja vieläpä jatkot! Koko viikonloppu mukavaa seuraa, hyvää ruokaa ja tietysti neulontaa, siitä ei paljon viikonloppu enää parane! Perjantaina aloitettiin Katjun luona etkoilla. Nyyttäriperiaatteella oli pöytä katettu koreaksi.  

Osa aloitti tekemään Liisan suunnittelemaa huivia ja langankin oli saanut tilata etukäteen mikäli halusi. Se aiheutti itselleni hieman päänvaivaa, moni lankakakku näytti niin herkullisen väriseltä. Tässä meidän huivin alkuja.


Ilma oli lämmin ja Katjun takapihalla oli kivaa neuloa.  
 
Lauantaina vietimme päivän Perkkaalla Susivuorten vaeltajien kerhotilassa (jos nyt muistan paikan oikein). Liisa ja Maisa olivat järjestäneet paikan viihtyisäksi ja valmistaneet päivän menuun. Ensin kahviteltiin, lounaaksi oli herkullista kanakeittoa ja lopuksi vielä herkuteltiin jälkkärit.
Liisa opetti halukkaille suloisen neulatyynyn virkkausta. Mä en malttanut alkaa sitä opetella vaan tikuttelin huivia, niinpä Liisa kysyi että haluanko että hän tekee mulle neulatyynyn ja halusinhan mä ;)
 
 
 
Olipa kiva päivä! Kiitos kaikki paikalla olleet, että teitte päivästä ikimuistoisen :) Neulomisen lomassa katseltiin kuninkaallisia häitäkin.


Sunnuntaina oli vielä jatkot eli brunssi Cafe Perobassa Leppävaarassa. Tietysti kässät oli mukana ja oli kiva syödä ulkona ja välillä neuloskella. Tarjottavat olivat suussa sulavia.
 
Toukokuu oli täynnä toimintaa lähes jokaiselle viikonlopulle, 26.5. olin jälleen Tallinnassa, tällä kertaa kässäporukalla, mutta siitä ei olekaan nyt kuvia kun joku unohti kaiken mukavan yhdessä olon keskellä ottaa kuvia ;) Kiitos ihanan tapahtuman järjestäjille ja että pääsin tästä osalliseksi <3


P.S. Kerrottakoon nyt tässä sekin, että herra Jäärä on palannut kuvioihin pari kuukautta sitten, pitkällisen harkinnan ja keskustelujen jälkeen. Pienin askelin mennään eteenpäin. Toivon että pahimmat kivikkopolut olisi takana, mutta aika näyttää kuinka tässä käy...
2 kommenttia: